NBC újoncok (12): Best Time Ever with Neil Patrick Harris

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 14:55-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

image

Műfaj: varieté

Stúdió: ITV Studios.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Declan Donnelly (Britain’s Got Talent), Anthony McPartlin (Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway)

Producerek: David A. Hurwitz, Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Orly Adelson (Számtalan Díjátadó készítése), Siobhan Greene (The X-Factor-franchise)

Műsorvezető: Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother).

Történet: szkeccs, kandikamera, beszélgetés, zenei kísérlet – lényegében próbálják az Ant & Dec’s Satuday Night Takeaway-t honosítani. (Magyarra lefordítva, valami olyasmit képzeljetek el, mint a Fábry a DunaTV-n.)

Berendelve: 10 epizód – valószínűleg ennyi lesz a kísérleti státusz, ugyanis helyére novembertől a Chicago Fire van jegyezve.

Premier: 2015 ősze. Kedd, 22 órára kapott időpontot. A Heartbreakers fogja felvezetni.

tess szerint:variety mint műfaj roppant tág és NPH is remek komikus/showman, szóval még akármi lehet belőle. Habár, a lelki szemeim előtt sokkal inkább egy korán kezdő late night programot vizualizáltam benne. Az biztos, nagyon kísérlet jellegű az egész és meglepődnék, ha hosszútávon sikeres lenne. Aztán persze kitudja, még ebből is lehet egy SNL szerű egyszemélyes akármi.

Kanyecc szerint: Cseppet sem ötlettelen húzás, hiszen országos tévén ilyen műfaj nincs jelen. Akár még be is jöhet, hiszen Neil Patrick Harris nevével könnyedén eladható az újonc. Másrészről, ugyanazok lesznek az írói, mint a brit eredeti változatnak, amit szintén népszerű ikonokkal adtak el az utcaemberének. Ha bejönne az élet, az tuti bekerülne a tévés történelemkönyvekbe és megindítana egyfajta lavinát. Nekem tetszene, de erre valljuk be, eléggé csekély a kilátás.


free web stats