NBC újoncok (13): You, Me and the End of the World

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 15:22-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

wpid-wp-1431349910665.jpg

Eredeti címe: Apocalypse Slough

Műfaj: dramady

Stúdió: Bigballs Films · Sky TV · Universal Television · Working Title Television.

Forgatási helyszín: London, Málta, Dél-Afrika.

Író: Iain Hollands (Beaver Falls)

Rendező: Michael Engler (The Big C)

Producerek: Andrew Conrad (Jamie’s Return to School Dinners), Cameron Roach (Waterloo Road), Eric Fellner, JoAnn Alfano (30 Rock), Juliette Howell (Yonderland, True Love), Lizzie Gray (Waterloo Road), Lynn Horsford (Birdsong), Nick Pitt (Misfits), Polly Buckle (Merlin), Susie Liggat (House of Anubis), Tim Bevan (The Secrets).

Szereplők: Fabian McCallum, Gaia Scodellaro (Horror Vacui), Jenna Fischer (The Office), Joel Fry (Game of Thrones, Plebs, Trollied), Kyle Soller (Poldark), Matthew Baynton (Yonderland, The Wrong Mars), Megan Mullally (Childrens Hospital), Paterson Joseph (The Leftovers, Babylon), Pauline Quirke (Birds of a Feather, Broadchurch), Rob Lowe (Parks & Recreation).

Történet: egy berkshire-i kisváros életébe nyerhetünk bepillantást. A műfaját illetően egy apokaliptikus dráma lesz. Fókuszban több ember, akiknek látszólag nincs kapcsolata a másikkal, azonban a Földet egy üstökös becsapódása fenyegeti, így sorsuk hamar össze fog fonódni. Eredetileg a Sky One nevű brit tévécsatorna rendelte be, de a finanszírozásba az NBC is beszállt, így nem tekinthető teljes értékűnek a jelenléte.

Berendelve: 10 epizód – A Sky One fogja sugározni a briteknél.

Premier: 2016. Midseason-ra van beütemezve.

tess szerint: Roppant szkeptikus vagyok, habár tudom a The Last Man On Earth esetében is hasonlóan vélekedtem, aztán mégis siker lett. A brit jelenlét és ezáltal a minőségű humor sokat nyomhat a latba, de evidens, hogy rétegcucc lesz. Az NBC meg pont ebben gyenge az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

Kanyecc szerint: Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez egy újabb olyan produkció, amire tuti biztos, hogy 2016 nyaráig várnunk kell – az NBC részéről. Szinte biztos, hogy a Sky One előbb műsorára tűzi, így a 10 epizód biztosan leadásra kerül, már csak az a kérdés, hogy Amerikában is? Az ilyen világvége felállásnak az a buktatója, hogy bizonyos számú részt követően már átmegy unalmasba, vontatottba. Ha megtalálják a készítők a jó történetmenetet, még működhet is; ha nem, akkor egyértelműen kaszát voksolok neki.


free web stats