NBC újoncok (14): Heroes: Reborn

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 19:20-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

wpid-wp-1431350607937.jpg

Műfaj: Dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: n/a

Író: Tim Kring (Heroes,Touch, Crossing Jordan )

Rendező: Greg Beeman (Falling Skies, Perception, Smallville, Heroes)

Producerek: Peter Elkoff (Mercy, Deception), James Middleton (Terminator: The Sarah Conor Chronicles), Tim Kring (Heroes,Touch, Crossing Jordan )

Szereplők:  Jack Coleman (Scandal, Kingdom Hospital), Zachary Levi (Chuck, Less Than Perfect), Masi Oka (Hawaii Five-0), Judith Shekoni, Robbie Kay (Once Upon a Time), Henry Zebrowski (A to Z), Kiki Sukezane, Ryan Guzman (Pretty Little Liars), Danika Yarosh (Shameless), Toru Uchikado, Eve Harlow, Gatlin Green

Történet: Sok konkrétum nem ismert, sőt leginkább semmi sem. De komolyan, még azt sem tudni, hogy az anyasorozat történéseivel egyidőben vagy azok után játszódik.

Berendelve: Fix 13 részre

Várható premier: 2015 ősze, csütörtök esténként a 20 órás slot-ban.

tess szerint: Tavaly az év híre volt kb. a reboot, ráadásul hogy a készítői kollektíva oszlopos tagja visszatért. A nyárra tervezett premier természetesen elmaradt, így kb. majdnem ott vagyunk mint egy éve. Jah bocs nem, ismerjük a casting-ot és nagy meglepetésemre egész sokan visszatértek az eredeti szereplőgárdából is. Jóslatokba nem bocsátkoznék, mivel 100% hogy végig képernyőn marad, de a 24-hoz hasonlóan ez sem fog akkorát durranni, mint azt szeretnék. És persze sokkal inkább az esetleges folytatás lesz itt is kétséges.

Kanyecc szerint: Örülök a halasztásának, hiszen ősszel sokkal több értelme van. Esélye, mint a tavalyelotti 24-nek.


free web stats