Fox újoncok (1): Lucifer

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 21:16-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431369705722.png

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Aggressive Mediocrity · DC Comics · Jerry Bruckheimer Television · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Tom Kapinos (Californication).

Rendező: Len Wiseman (Sleepy Hollow).

Képregény-/könyvfelelős: Mike Dringenberg, Neil Gaiman (Eternals), Sam Kieth.

Producerek: Ildy Modrovich (CSI: Miami, Eleventh Hour), Jerry Bruckheimer (CSI-franchise), Joe Henderson (White Collar, Gracepoint), Jonathan Littman (CSI), KristieAnne Reed (CSI: Cyber, Hostages).

Történet: A DC Comic-féle Sandman című képregény szolgáltatja az alapokat. Kvázi spinoff-ban gondolkodhatunk, hiszen Lucifer magamögött hagyja a(z unalmas) poklot, hogy Los Angelesben nyisson egy zongorabárt, ami a fedőhelyét szolgáltatná, mivel főcélja, hogy besegítsen a rosszfiúk kézre kerítésében és némileg meg is büntesse azokat.

Szereplők: D.B. Woodside (Suits, Single Ladies, Parenthood), Lauren German (Chicago Fire, Hawaii Five-0), Lesley-Ann Brandt (The Librarians, Single Ladies), Nicholas Gonzalez (Jane the Virgin), Rachael Harris (Suits, Surviving Jack), Scarlett Estevez, Tom Ellis (Miranda, Rush).

Berendelve: 13. rész

Premier: 2016-ban érkezik. Midseason-re van beütemezve, egyelőre nincs időpont hozzárendelve.

tess szerint: Képregény nerd körökben gondolom senkinek sem kell bemutatni a kultikus Sandman sorozatot. Ez nálam kvázi a Szent Grál lehetne, arról nem beszélve, mennyire pazar készítői gárdát sikerült összetrombitálni hozzá. Sokaknak Kapinos kreditje elsőre furcsa lehet, de ez ne tévesszen meg senkit, kegyetlen jó kezekben lesz nála a script. A karcos felnőtt tartalom, a kissé fanyar humor és az a beteges atmoszféra… á, ha a Californication-nél ment, itt is menni fog. Ha meg nem, akkor Wiseman odapirít neki rendesen a kamerával. Oké, már párszor elmondtam, hogy a faszi nem egy Spielberg, de akciót és látványorgiát mocskosul tud rendezni.

Kanyecc szerint: Nálam az abszolút király a DC Comics a képregény-iparban. Igazából a Batman iránti rajongásom óta nem tud a Marvel egyetlen ötlettel se elcsábítani. Jerry Bruckheimer neve ott a producerek sorában, de a főszálat Tom Kapinos fogja elkészíteni, aki a Californication-nél már bizonyított. A szereplők között rengeteg az ex-Suits-ös. Mondhatni, átjöttek onnan ide. Azáltal, hogy midseasonben érkezik nem lesz könnyű helyzete, de minden téren ígéretesnek tűnik. Örülnék, ha a Fox-nak sikerülne kiszélesítenie a képregény adoptációs skáláját.


free web stats