Fox újoncok (2): Rosewood

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 21:26-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431369717006.png

Műfaj: dráma

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Temple Hill Entertainment

Forgatási helyszín: Miami.

Író: Todd Harthan (Dominion, Psych).

Rendező: Richard Shepard (Girls).

Producerek: Marty Bowen (Revenge), Wyck Godfrey (Revenge).

Történet: A középpontban egy privát halottkém áll, aki meglehetősen profinak számít a szakmában, lévén mindennemű high-tech kütyüvel fel van szerelkezve. Emellett persze nagyszerű elmei is, így a helyi rendőrség erőszeretettel alkalmazza a szakmai kvalitásait a húzósabb esetekben.

Szereplők: Anna Konkle (Man Seeking Woman, Betas), Gabrielle Dennis (The Game, Blue Mountain State), Jaina Lee Ortiz (The Shop), Maggie Elizabeth Jones, Morris Chestnut (Legends, Nurse Jackie).

Berendelve: 13. rész

Premier: 2015 ősze. Szerdánként 20 órától mutatkozik be, az Empire felvezetője lesz.

tess szerint: Anyám, mikor szakad már el a FOX ettől a Bones alternatíva kereséstől? Anno a The Finder se talált be, erre most megcsinálják azt csak pepitában. Ráadásul Harthan sem éppen az a fajta író, akinek menne a könnyed komplexitás és a két „nyomozó” közötti szimpatikus ércelődés. Persze lehet nem is ez a cél, elvégre a teátrális atmoszféra teremtésben nagyon otthon van a faszi, Miami meg ehhez egész kurrens hátteret tud nyújtani. Hmm… borzasztóan szkeptikus vagyok, 50% az esélye.

Kanyecc szerint: Mindenáron halottkémtől szeretnének jó krimiket remélni? Legutoljára a Body of Proof-nak sikerült kellően lekötnie, viszont nem élt hosszú életet. Sajnos se a készítő-, se a szereplőgárda nem hozta azt a berántást, amitől várós lenne részemről. Kellene egy előzetes, hiszen kétségtelenül a két főszereplő közötti vibráció határozza meg, mennyire lesz berántós a snassznak tűnő alapkoncepció.


free web stats