Fox újoncok (3): Scream Queens

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 11, 22:08-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431370123769.png

Műfaj: Horror antológia komikus elemekkel

Stúdió(k): John Wells Productions · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író/rendező/producer: Brad Falchuk (American Horror Story, Glee, Nip/Tuck), Ian Brennan (Glee), Ryan Murphy (American Horror Story, Glee, Nip/Tuck).

Történet: Antológia révén minden évad új sztorival rukkol elő. Az elsőben egy egyetemi női kollégiumban végrehajtott gyilkossági sorozat kerül fókuszba. A diáklányok rettegése mellett a „ki lesz a következő áldozat” kérdése próbálja beindítani a fantáziánkat, illetve az elkövető kiléte és az ok-okozat feltérképezése.

Szereplők: Abigail Breslin, Ariana Grande, Billie Lourd, Diego Boneta (Rock of Ages), Emma Roberts (American Horror Story), Glen Powell (The Expendables 3), Jamie Lee Curtis (NCIS, New Girl), Keke Palmer (Master of Sex), Lea Michele (Glee), Lucien Laviscount (Episodes), Nasim Pedrad (Saturday Night Live), Nick Jonas (Kingdom), Niecy Nash (The Soul Man, Getting On), Oliver Hudson (Rules of Engagement, Nashville), Skyler Samuels (The Nine Lives of Chloe King).

Berendelve: 15. rész – de szinte biztos, hogy a 2016/17-es idényben folytatódni fog, annyira felkapta a külföldi sajtó. Epizódszám növelés nem várható első körben.

Premier: 2015 ősze. Keddenként, 21 órától. A The Ginder című újonc fogja felvezetni.

tess szerint: Félelem bevállalós a FOX, hisz kvázi az agybetegségéről és beképzeltségéről hírhedt Murphy-Falchuck párosnak szabadkezet adtak, hogy network közegbe áthozzák az American Horror Story-t. Persze a koncepció kapott egy fiatalos slasher beütést, plusz ugye a komikus vonal. Ettől függetlenül rohadt merész egy húzás és remélem a páros nem is hazudtolja meg önmagát, sokkal inkább részről-részre feszegetik a határokat. Az örök sikolykirálynő Jamie Lee Curtis előtt meg le a kalappal. Most mondjam azt megint, hogy ez is ütni fog, akár az ipari áram?!

Kanyecc szerint: Bevállalós a Fox, hiszen ez az ötlet inkább nyáron állta volna meg a helyét, de az őszi képernyőre tűzés mindenképp ötletes húzás. Nem lesz könnyű feladata Ryan Murphy-nek, hiszen két újonckomédiával fogják felvezetni az antológiát, ami megint csak műfajteremtő lehet. Kábeles érán az AHS történelmet írt, most itt a lehetőség ugyanerre a Fox színeiben. A szereplőgárdában jó pár eyecandy foglal helyet, így nézős lesz. Ha pedig sikerülne visszahozni a Harper’s Island által elvesztett űrt, akkor lennék csak igazán boldog.


free web stats