FOX újoncok (4): Minority Report

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 22:17-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431370119664.png

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century FOX Television, Amblin Television, Paramount Television

Forgatási helyszín: Toronto

Író: Max Borenstein (Godzilla)

Rendező: Mark Mylod (Shameless, Game of Thrones, Entourage)

Producerek: Max Borenstein (Godzilla), Kevin Falls (The West Wing, Sports Night), Justin Falvey (The Americans, Under the Dome), Darryl Frank (The Americans, Under the Dome)

Szereplők: Stark Sands (NYC-22, Generation Kill), Meagan Good (Californication, Deception), Daniel London (Manhattan), Li Jun Li (Damages, The Following), Laura Regan (Mad Men), Wilmer Valderrama (From Dusk Till Dawn), Zhane Hall

Történet: A mozifilm után járunk 10 évvel a jövőben, amikor is újra a régi módon történik a bűnüldözés. Mindaddig, amíg fel nem tűnik egy precog férfi, aki különleges jövőbelátó képességeit egy nyomozónő oldalán kamatoztatja.

Berendelve: Fél évadra bekérve.

Premier: 2015 őszén, hétfő esténként a 21 órás slotban közvetlenül a Gotham mögött.

tess szerint: Ami a midseason alatt a Lucifer lesz, az a fall season alatt Minority Report. Instant fanfavorit várományos, ráadásul az Almost Human óta tudjuk, hogy a FOX-nak cefetül megy a jövőképzés. Borenstein franchise reformáló hatása az új Godzilla óta ismert, de az igazi ász mégsem ő a produkcióban, hanem Kevin Falls, aki megnyerte a showrunner-i teendőket.  Szóval végre minden adott egy fasza Fringe pótlék előtt! Csak nehogy a produkció közelébe egye a fene J. H. Wyman-t.

Kanyecc szerint: Egy valamiben biztos vagyok, nem a mozifilm miatt fogok benevezni rá, hiszen kimaradt az életemből. Inkább az tetszik, hogy kapcsolódik a filmhez és ugranak az időben, amiből akár valami jó is kisülhet. Mark Mylod rendezői pozíciója kellő önbizalmat tud nyújtani. Bizonyított már párszor, így muszáj lesz belenézni.


free web stats