Fox újoncok (6): Second Chance (aka. Lookinglass (aka. The Frankenstein Code))

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 22:58-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

wpid-wp-1431374830436.png

Előző cím: The Frankenstein Code –> Lookinglass

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century FOX Television

Forgatási helyszín: Dallas

Író: Rand Ravich (Life, Crisis)

Rendező: Michael Cuesta (Dexter, Homeland)

Producerek: Rand Ravich (Life, Crisis), Michael Cuesta (Dexter, Homeland), Howard Gordon (Homeland, 24, Tyrant), Hugh Fitzpatrick (Tyrant)

Szereplők: Rob Kazinsky (True Blood), Tim DeKay (White Collar), Philip Baker Hall (The Loop), Adhir Kalyan (The Rules of Engagement), Dilshad Vadsaria (Revenge), Ciara Bravo

Történet: A klasszikus történet modernkori újraértelmezése, amiben egy halott rendőrt egy milliomos polihisztor és segédje visszahoz a halálból. A nem várt új élet viszont hirtelen nagy dilemmák elé állítják a nyomozót.

Berendelve: Fél évados bekérést kapott.

Premier: 2016 midseason, várhatóan januárban.

tess szerint: Alapból elfuserált egy ötletnek tartanám, de hát mégis csak Ravich áll mögötte. Az ember, amit a Life esetében művelt a szimpla procedural drámával az maga volt a csoda. Reméljük ebből a közhelyesnek tűnő közegből is valami hasonlót hoz majd ki. Igaz, most nem lesz Damin Lewis mellette, aki mindezt végig asszisztált. Erősen 50-50% a vége.

Kanyecc szerint: Egyetlen egy vonzereje a snassz nyomozós beütésnek, hogy Dallas szolgál helyszínéül. Eltértek a megszokottól, kár hogy csak ennyiben tükröződik az újdonság ereje. Rand Ravich lesz a szkriptért felelős. Tippre ez is csak egyetlen évadot fog megélni, bár részemről a Crisis és a Life is fogyasztható volt. Adok neki 20% esélyt.

 


free web stats