FOX újoncok (5): The X-Files

 
Beküldte: tess 2015 May 11, 22:40-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

image

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century FOX Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: Chris Carter

Rendező: Glen Morgan

Producerek: Chris Carter, Glen Morgan, James Wong

Szereplők: William B. Davis, Mitch Pileggi, Gillian Anderson, David Duchovny, Annabeth Gish, Robert Patrick

Történet: Számít egyáltalán valamit?! Carter szokásához híven brutálisan hallgat a részletekről. Annyi viszont biztosnak látszik, hogy epizodikus lesz a visszatérés és természetesen az idegenes áthajlás sem hiányozhat.

Berendelve: 6 epizódos direkt bekérés történt

Premier: 2016 januárjában az NFC döntő után.

tess szerint: Konkrétan az évtized híre, hogy a ’90-es évek kultikus sorozata visszatér. Ez mondjuk önmagában nem lenne nagy hír, de a Twin Peaks-szel ellentétben itt az eredeti készítői kollektíva színe java tiszteletét teszi, valamint a szereplők 90%-a is visszatér. Mindezt annak a Chris Carter-nek a keze alatt, aki igazán mindig csak eben a produkcióban tudott kiteljesedni. A FOX részéről is jár a respekt, elvégre szabad kezet adtak, nincs kapkodás és az a cirka 50M-s NFC döntő felvezetés is szép gesztus. Emberek, még a végén történelmet írunk januárban.

Kanyecc szerint: Ugyanaz a szituáció, mint a Heroes: Reborn esetében, mármint várom a visszatérést, és azt, hogy a régi kedvencek ismét ugyanabba a közegbe kerüljenek. Kérdés, hogy az írók könnyedén visszahangolódnak-e a régi időkre.


free web stats