Fox újoncok (7): Grandfathered

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 8:45-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

Grandfathered-fox

Előző cím: The Grandpa

Műfaj: egykamerás szitkom

Súdió(k): 20th Century Fox Television · 3 Arts Entertainment.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Danny Chun (Trophy Wife, Hallo Ladies, Happy Endings).

Rendező: Chris Koch (Galavant, The Neighbors, Traffic Light).

Producerek: Dan Fogelman (Galavant, The Neighbors), John Stamos (Full House, ER).

Történet: egy karizmatikus agglegényről szól, akinek az élete a fejetetejére áll, miután megtudja, hogy apa és még nagyapa is egyben.

Szereplők: Christina Milian, John Stamos (The New Normal, Necessary Roughness), Josh Peck, Kelly Jenrette (Frisky Dingo), Paget Brewster (Community), Ravi Patel (Super Fun Night).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2015 ősze, keddenként 20 órától. A The Grinder-t fogja felvezetni.

tess szerint: Na akkor már tudjuk Stamos, miért nem lesz állandó szereplője a Fuller House-nak! Ettől függetlenül első blikkre a plot totálisan érdektelen. Elnézve a készítői kollektívát könnyedén lehet belőle átütő siker és ordas nagy hasalás is. Stamos tehetséges, de nem egy vérbeli komikus, míg Chun ugyan remek érzékkel nyúl a felnőttes humorhoz, de eleddig átütő sikert nem sikerült prezentálni. Óvatos 50-50% az esély itt is.

Kanyecc szerint: Sajnos volt szerencsém az előzeteséhez, és amit ott láttam, az egyáltalán nem győzött meg. Már a főszereplő egoista mivoltával elbukik nálam az egész. Ettől még csalódhatok kellemesen, ám erre a lehetőség eléggé csekély. Túlélési esélyként fél évadot adnék neki. Többet nem fognak kihozni belőle!


free web stats