Fox újoncok (8): The Grinder

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 9:02-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

TheGrinderFOX

Műfaj: egykamerás szitkom

Súdió(k): ABC Studios · Rhode Island Ave. Productions · St. Amos Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Andrew Mogel (Allen Gregory), Jarrad Paul (Allen Gregory).

Rendező: Jake Kasdan (Ben & Kate, New Girl, Fresh off the Boat).

Producerek: Nick Stoller, Rob Lowe (Dr. Vegas).

Történet: egy közkedvelt tévés ügyvéd áll a középpontjában, aki befejezi tévés pályafutását – ami mellesleg eléggé sikeres volt –, hogy visszatérhessen szülővárosába, ahol átveszi a családi ügyvédi irodát, amit a képletes „tapasztalatával” szeretne tovább vinni..

Szereplők: Connor Kalopsis (Days of Our Lives), Fred Savage (Crumbs), Hana Hayes, Mary Elizabeth Ellis (New Girl, It’s Always Sunny in Philadelphia), Rob Lowe (Parks & Recration, Californication), William Devane (24: Live Another Day).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2015 ősze, keddenként 21:30-tól. A Grandfathered fogja felvezetni, míg neki a Scream Queens nézettségének megalapozására kell odafigyelnie.

tess szerint: Az ilyen synopsis miatt szereti az ember a FOX-ot. Itt basszus minden megtörténhet és lám meg is történik. Most komolyan, jogi drámába oltott egykamerás komédia? ÉS mielőtt komplett hülyének néznénk a vezetőséget ott van Rob Lowe, aki aztán tényleg tud nevettetni. Nem kérdés, hogy megnézzük, habár a formabontó ötlet nem feltétlenül arányos a nézői érdeklődéssel. Ellenben ha egy kis insider poénkodást behoznának…

Kanyecc szerint: Rob Lowe nem csak szereplőként, de a producerek sorában is jelen lesz a sorozatban, ami arra enged következtetni, hogy jóval lazább lesz a hangvétel. A Parks & Recreation-nél szerette meg a fél világ. Ebben biztos vagyok. A szinopszis fogyasztható. Nem lehet vele Dunát rekeszteni, így mindenképp egy ígéretes láncszemről beszélhetünk a felfrissített keddi napon. Egy valamitől félek csak, hogy a Grandfathered hanyatlása kihatással lesz rá.


free web stats