Fox újoncok (9): The Guide to Surviving Life

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 9:21-kor a(z) Upfronts 2015: Fox témába.

TheGuideToSurvivingLife-Fox

Előző cím: Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life

Műfaj: egykamerás szitkom

Súdió(k): 20th Century Fox Television · The Jackal Group.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Jay Lacopo.

Rendező: James Griffiths (Black-ish, Episodes, Free Agents).

Producerek: Bill Callahan (Scrubs, A to Z, Psych, Surviving Jack), Gail Berman (Alpha, Deception, Mercy).

Történet: ensemble komédiáról lesz szó, melynek középpontjában egy srác áll, aki mondhatni egy csődtömeg. Hibát hibára halmoz, mármint olyanokat, amelyeket a főiskolás évek után, de még a megállapodás előtt ejthetünk. Ő próbálkozik két haverját és bátyját a helyes utakon tartani, elmesélve mindezt, óvva ezektől a hibáktól.

Szereplők: Charlie Saxton (Betas, Hung), Jack Cutmore-Scott, James Earl (Ground Floor, Glee), Justin Bartha (The New Normal, Teachers), Maureen Sebastian (Revolution), Meaghan Rath (Secrets & Lies, Kingdom, Banshee).

Berendelve: 6 epizód.

Premier: 2016. midseason. Egyelőre nincs tisztázva, hogy mikorra tervezik a premierjét, illetve melyik timeslotba.

tess szerint: Erősen kísérleti stádium szaga van a dolognak és bevallom kissé csatornaidegen lépésnek is tartom. Ez amolyan tipikus “egy jó ötletből/felütésből csináljunk komédiát” projekt, ami egy kisebb kábeles adón könnyedén működhetne (lásd Man Seeking Woman, Wilfred), de itt tutira nem fog. Nem olyan véletlen az a 6 epizódos bekérés sem.

Kanyecc szerint: Se a szereplőgárda, se a készítő nem erős. A történet kicsit a How I Met Your Mother-ön belül a Barney-féle Tesókodexre emlékeztet. Ott ugye a randizásnak az alappilléreit fektették le, most hasonlót látok, csak másra fókuszálva. Szinopszis amúgy bejön, de minden más kicsit riasztó. Szerintem 6 rész bőven elég lesz belőle, mert a Fox-nál az ilyesmi általában bukta. Ez pl.: egy tavalyi bukta lesz.


free web stats