ABC újoncok (1): The Catch

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 20:33-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

TheCatchABC

Előző cím: Smoke & Mirrors.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): ABC Studios · Canny Lads Productions · Shondaland Productions.

Forgatási helyszín: Austin.

Író: Helen Gregory (Never Better, No Angels), Jennifer Schuur (Hannibal, Hostages, Hellcats).

Rendező: Julie Anne Robinson (Weeds, Suburgatory).

Producerek: Kate Atkinson. Betsy Beers (Grey’s Anatomy, Private Practice, How to Get Away with Murder), Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, How to Get Away with Murder)

Történet: egy igazságügyi könyvszakértőnő áll a történet középpontjában, aki családokat derít fel. A sztori csavarját az adja, hogy a nő vőlegényénél se magát vállalja fel, mármint nem annak adja ki magát, aki valójában; miközben a férjjelölt is át akarja őt verni. Igen ám, de amikor ez a két tény találkozik, akkor válik csak az egész játszma veszélyes „macska-egér” harccá.

Szereplők: Alimi Ballard (NCIS, Numbers), Bethany Joy Lenz (One Tree Hill), Damon Dayoub (Stitchers), Elvy Yost (Mildred Pierce), Jacky Ido (Taxi), Jay Hayden (Battleground), Mireille Enos (The Killing), Rose Rollins (Bosch, Chase).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: Várhatóan 2016 midseason

tess szerint: Mireille Enos miatt kötelező, ez nem is lehet kérdéses, még ha a plot egy kissé kuszának és kifacsartnak is tűnik. Ellenben Shonda Rhimes és díszes kompániája pont ennek a szaktekintélyei, szóval még akár egy újabb erős női karaktertől hajtott komplex drámát kaphatunk.

Kanyecc szerint: Egy újabb Shonda Rhimes által menedzselt sorozat?! Nálam már lassan Jerry Bruckheimerként emlegetődik a neve, annyiszor köszön vissza. Szinopszis alapján jónak tűnik, a szereplőgárda se ad arra okot hogy féltsem. Robbanhat a midseasonban, már csak az a kérdés, hogy mikorra is tervezik a premierjét, mert azon sok fog múlni.


free web stats