ABC újoncok (2): Wicked City

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 20:36-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

WickedCityABC

Előző cím: L.A. Crime.

Műfaj: antológia.

Stúdió(k): ABC Studios · Mandeville Films and Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Steven Baigelman.

Rendező: Tom Shankland (The Missing, Ripper Street, Dirk Gently).

Producerek: David Hoberman (Monk, Detroit 1-8-7), Laurie Zaks (Saturday Night Live, Castle), Todd Lieberman (Detroit 1-8-7, The Kill Point).

Történet: Műfajából eredeztethetően már tudjuk, hogy minden évadban új történettel szeretnének minket megörvendeztetni. A főtörténet tehát egy szezonnyit ölel fel, ahol a ’80-as évekbe utazunk vissza. Középpontjában egy Bonnie & Clyde-típusú sorozatgyilkos pár áll, valamint a rock ’n roll-tól és kokaintól túlpezsgő Sunset Strip.

Szereplők: Adam Rothenberg (Ripper Street, The Divide), Anne Winters (Tyrant, The Foster), Darrell Britt-Gibson (You’re the Worst, Power, Californication), David Sullivan, Ed Westwick (Gossip Girl), Erika Christensen (Parenthood), Gabriel Luna (Matador), Holley Fain (Gossip Girl), Karolina Wydra (True Blood), Taissa Farmiga (American Horror Story).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: Várhatóan csak 2016-ban.

tess szerint: Egy újabb antológia szerű komplex dráma, ráadásul egészen friss a maga nemébe. Viszont annyira sok mindenen múlhat a siker, hogy az első előzetesig kár is beszélni róla. Egy biztos, ha be is talál, akkor sem lesz átütő siker, akárcsak idén az American Crime.

Kanyecc szerint: Nagyon úgy fest, hogy az antológia éve lesz 2015/16. Egy újabb érkezik, és látván, hogy miként teljesítettek az ideiek, már ez is ad árulkodó jeleket. Ha a két főszereplőt sikerült eltalálniuk, illetve tényleg meg tudják teremteni az a stílust, amivel felidézik bennünk a Bonnie & Clyde jelleget, akkor én rögtön kérem az első évadját.


free web stats