ABC újoncok (3): Oil

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 20:41-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

oil-abc

Előző cím: Boom.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): ABC Studios · Flame Ventures.

Forgatási helyszín: Észak-Utah, Salt Lake City.

Író: Rodes Fishburne, Josh Pate (Legends, Surface).

Rendező: Jonas Pate (Aquarius, Believe, Deception).

Producerek: Tony Krantz (Dracula).

Történet: a legnagyobb kőolaj lelőhely felfedezéséről szól a sztori Amerika történelmében. (Nagyobb mint a texasi, és akkora, mint a szaúd-arábiai.) Ez geopolitikai változást és gazdasági fellendülést fog eredményezni, amilyet még az 1849-es Gold Rush óta nemtapasztaltak. A történet középpontjában egy fiatal, ambiciózus pár áll, akik szerencsét próbálnak a lehetőséggel teli „földrészen”..

Szereplők: Amber Valletta (Legends, Revenge), Caitlin Carver (The Fosters, Hit the Floor), Chace Crawford (Gossip Girl), Delroy Lindo (Believe, The Chicago Code, Kidnapped), Don Johnson (From Dusk Till Dawn, Just Legal), India de Beaufort (Jane by Design, Kröd Mändoon), Rebecca Rittenhouse (Red Band Society), Scott Michael Foster (Greek, Chasing Life, Once Upon a Time), Yani Gellman (Pretty Little Liars, 90210, The Young and the Restless).

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2015 ősze. Vasárnaponként, 21 órától lesz látható a Once Upon a Time mögött, illetve az Of Kings & Prophets előtt.

tess szerint: Tudom olcsó hasonlat, de nekem totál a Dallas ugrott be. Amivel semmi gond nem is lenne, ha mondjuk a drámai vonalat lovagolná meg és nem a soap érát. Egy velős családi drámázás, némi intrika és politikai machinációk egész sora. Ááá, annyi potenciál van benne, hogy megszámolni sem tudom, hol piszkítanak majd bele a levesbe. Ellenben a felvezetés és a slot bizakodásra enged következtetni, szóval…

Kanyecc szerint: Ahogy egy Dallas-ra is vevő volt 3 évadon keresztül a nézőközönség, úgy erre is vevő lesz ősszel. Nem csak egy minőségi kórházas sorozatra lenne igény a tévében, hanem egy jól működő, karaktercentrikus családi drámára is, valami olyanra, mint amit az egykori nagy kedvenc elénk tárt. Az Oil hasonlót szeretne letenni az asztalra. Nagyobbat szeretnének robbantani, mint az újradolgozott Dallas-szal, ami nem lesz egyszerű mutatvány, de látok benne potenciált. Csak a szappanos részt kell remekül elvegyíteniük.


free web stats