ABC újoncok (4): Quantico

 
Beküldte: tess 2015 May 12, 20:45-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

QuanticoABC

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Josh Safran(Smash, Gossip Girl)

Rendező: Marc Munden(Utopia, The Crimson Petal and the White)

Producerek: Mark Gordon (Criminal Minds, Grey’s Anatomy), Nicholas Pepper, Josh Safran(Smash, Gossip Girl)

Szereplők: Priyanka Chopra, Aunjanue Ellis (The Mentalist, NCIS:Los Anges), Dougray Scott (Hemlock Grove, Heist), Tate Ellington (The Mindy Project), Graham Rogers (Revolution), Johanna Braddy (Video Game High School), Yasmine Al Massri (Crossbones), Jake McLaughlin (Belive)

Történet: A történet középpontjában egy csapatnyi újonc áll, akik az FBI-hoz szeretnének csatlakozni. A sorozat az ő kiképzésükre, múltjukra és a cégen belüli jövőjükre fog koncentrál. A csavart pedig az adja, hogy a csapat egyik tagja egy beépített ügynök, méghozzá egy az államokban működő terrorista sejté.

Berendelve: Fél évados bekérést kapott.

Premier: 2015 őszén, kedd esténként a 22 órás slot-ban, közvetlenül a Marvel’s Agents of SHIELD után.

tess szerint: Tipikus procedural drámának ígérkezik rengeteg ismeretlen arccal. Ellenben az átívelés egész ígéretes, ráadásul a script aktívan építkezik majd a flash-forward betétekre, amik ugye a HtGAwM esetében már bizonyítottak. Nem rossz, de a konkrétumokhoz nem ártana látni, hogy ez miként fog majd festeni a valóságban.

Kanyecc szerint: Eddig az ABC csak olyan drámaötleteket rendelt be, melyekre vevő vagyok? Mi a szösz! Ez is egy olyan. Jó, Josh Safran nevét mindennek, csak hangzatosnak nem lehet mondani, viszont megint ott állok, hogy a szinopszissal vettek meg. Kedd késő este teljes mértékben megállja a helyét az egész, a SHIELD pedig megalapozhatja a krimis, misztikus mivoltát. Ha tippelnem kéne, akkor az eddigi legesélyesebb drámai túlélő.


free web stats