ABC újoncok (5): The Family

 
Beküldte: tess 2015 May 12, 20:53-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

TheFamilyABC

Előző cím: Flesh and Blood, Original Sin

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Jenna Bans (Scandal, Grey’s Anatomy)

Rendező: Paul McGuigan (Sherlock, Lucky7)

Producerek: Jenna Bans (Scandal, Grey’s Anatomy), David Hoberman (Detroit 1-8-7, Monk), Todd Lieberman (Detroit 1-8-7), Laurie Zaks (Saturday Night Live, Castle)

Szereplők: Joan Allen (The Killing, Luck), Alison Pill (The Newsroom), Zach Gilford (The Mob Doctor, Friday Night Lights), Andrew McCarthy, Liam James (The Killing, Psych), Margot Bingham (Matador, Boardwalk Empire), Floriana Lima (The Mob Doctor, Allegiance), Madeleine Arthur (The Tomorrow People), Rarmian Newton, Rupert Graves (Sherlock)

Történet: Egy politikus 10 éve halottnak hitt fia hirtelen felbukkan a semmiből. A sajtó és a politikai elit természetesen egyből rákap a hírre és mindenki a miérteket keresi. Akárcsak az egykori tettesnek hitt ártatlan, aki összefog egykori börtönbe juttatójával, hogy fényt derítsem az igazságra.

Berendelve: Fél évados bekérést kapott.

Premier: 2016 midseason.

tess szerint: Korrekt készítői gárda, korrekt casting és a synopsis is ígéretes. Viszont csak midseason sorozat, ami az ABC-nél általában erősen felemás minőséget szokott eredményezni. Várós meg minden, de azért nem élném bele magam, holott Allen tipikusan az a színésznő, akinek nagyszerűen megy az árnyalt, komoly nőalak.

Kanyecc szerint: Csak én érzem úgy, hogy most elevenedik meg előttünk a Revenge 2.0? Maga a kérdés, amit a sorozat taglaltat elgondolkodtató. És pontosan ez kell ahhoz, hogy valami 2-3-4 évadot megéljen. Ismét egy olyan ötlet, amiben látok potenciált. A legborzasztóbb az egészben, hogy ez már az ötödik az ABC-nél, ami eddig nem volt jellemző. Ennyire jól válogatott a pilotszezonban. Kár a késői premierért. Van annyi jó újonca, hogy simán felépítsen egy újabb napot, amivel befuthat. Paul McGuigan pedig hangzatos név. Köszi!


free web stats