ABC újoncok (7): Dr. Ken

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 21:39-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

Dr.KenABC

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdió(k): ABC Studios · Davis Entertainment · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Jared Stern, Ken Jeong (Community), Mike O’Connell (Funny or Die Presents…).

Rendező: Scott Ellis (2 Broke Girls, Undateable, Weeds).

Producerek: John Davis (The Blacklist), John Fox (Strike Back, Miss Fisher’s Murder Mysteries), Mike Sikowitz (The Class, Rules of Engagement, Welcome to the Family).

Történet: Félig önéletrajzi komédiáról beszélhetünk, hiszen Dr. Ken egy valós személy. A középpontjában: egy frusztrált háziorvos áll, aki próbál az orvoslásnak, a házaséletnek és a családnak megfelelni – csak hát egyik sem jön össze neki.

Szereplők: Albert Tsai (Trophy Wife), Dave Foley (The Odd Couple, Hot in Cleveland), Jonathan Slavin, Ken Jeong (Community), Krista Marie Yu, Suzy Nakamura (Whole Day Down, Go On), Tisha Campbell-Martin (The Protector).

Berendelve: Fél évados berendelést kapott.

Premier: 2015 ősze, péntekenként 20:30-tól. A Last Man Standing vezeti fel, míg a Shark Tank váltja 21 órától.

tess szerint: Kissé bizarr, hogy a készítői kollektíva jelentős része láttán egyből egy drámára asszociáltam.  Ettől függetlenül a casting nem egy bejáratott komikus vénát tartalmaz, de még így sem látom benne a potenciált. Ehhez is kéne valami vizuális mankó, mert így csak a pesszimizmusom érvényesül. Azaz 20% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Hm. Én lennék a legboldogabb, ha egy kicsit is a Scrubs kerülne vissza a képernyőre. Nyilván nem az fog, viszont abból kiindulva, hogy a főhős nem amerikai arcszerkezetű, hanem ázsiai a poénok sokkal jobban fognak ütni. Másrészről ott a szereplőgárdában a Trophy Wife kis sráca, aki miatt érdemes volt annak idején belekezdeni a sorozatba. A többkamerás mód némileg riasztó, hiszen megmondják mikor kell röhögni, de ilyennel se lehet túlzottan Dunát rekeszteni, szóval had szóljon. Jah, és az, hogy péntekre került eléggé merész húzás.


free web stats