ABC újoncok (9): The Real O’Neals

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 22:00-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

TheRealONeals

Előző címe: Family of the Year

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdió(k): ABC Studios · Di Bonaventura Television · Hypomania Content.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Casey Johnson (Greek, Mr. Sunshine), David Windsor (Don’t Trust the B—- in Apartment 23, Greek).

Rendező: Todd Holland (Go On, Miss Guided).

Producerek: Brian Pines (House), Dan McDermott (Zero Hour, Human Target), Dan Savage, Stacy Traub (Glee, Notes from the Underbelly).

Történet: Dan Savage élete inspirálja a történetet. Egy tipikus családról szól a sztori, ahol a legkisebb fiú egyik napról a másikra bejelenti: meleg. Ennek hatására mindenki levetkőzteti álcáját és való énjükkel taglózzák le egymást és a külvilágot.

Szereplők: Bebe Wood (The New Normal, See Dad Run), Jay R. Ferguson (Mad Men, Easy Money), Martha Plimpton (Raising Hope, How to Make It in America), Mary Hollis Inboden (The Chicago Code, Boss), Matthew Shively (Jessie), Noah Galvin.

Berendelve: Fél évadra berendelve.

Premier: 2016 midseason. Keddenként, 20:30-ra érkezne a Fresh Off the Boat 2. évadjának helyére.

tess szerint: Jézus isten, ekkora brutális közhelyet és mégis egy viszonylag egész életképes stábot sikerült összetrombitálni mellé. Minden azon múlik, mennyire lesz tolakodó és hatásvadász a humora, de sok jót nem jósolok neki. Tipikusan az a sorozat, ami úgy megy el mellettem, hogy egy cold open-nyi részt sem látok belőle.

Kanyecc szerint: Az ABC az a tévécsatorna, ami a leginkább nyit a meleg karakterek felé. Ha olyasmit sikerül elénk tárni, mint a Modern Family-nél, ahol ez a fajta jelenlét teljesen fogyasztható, akkor áldásomat adom rá, viszont ha az egykori The New Normal-t hoznák netaláltán vissza, akkor inkább hagyjanak ki a szórásból.


free web stats