ABC újoncok (10): Uncle Back

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 12, 22:21-kor a(z) Upfronts 2015: ABC témába.

UncleBuckABC

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdió(k): ABC Studios · Universal Television · Will Packer Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Brian Bradley (MADtv), Steven Cragg (MADtv, Satuday Night Live).

Rendező: Phil Traill (The Middle, Enlisted).

Producerek: Korin Huggins, Will Packer.

Történet: Az azonos című mozifilm (itthon: Belevaló papapótló) szolgál alapjául, melynek középpontjában egy férfi áll, aki bátyja gyerekeit nevelgeti, miközben felnőtté válásának rögös útját egyengeti.

Szereplők: Aalyrah Caldwell (The Fosters), Iman Benson, James Lesure (Blue Bloods, Men at Work, Mr. Sunshine), Mike Epps (Survivor’s Remorse), Nia Long (The Divide, Shameless), Sayeed Shahidi (The First Family).

Berendelve: Fél évadra bekérve.

Premier: 2016 midseason. Se napja, se időpontja.

tess szerint: Egyre izzadtságszagúbb lesz ez a komédia szekció. Most komoly, hogy egy mérsékelten sikeres romcom feldolgozásában látja a vezetőség a kiutat? De nézhetjük a másik oldalt, hátha ebből lesz a következő Trophy Wife. Amúgy nem fér a fejembe, James Lesure miként tudott ilyen mélyre süllyedni?

Kanyecc szerint: Túlságosan beleillik az ABC profijába. Nincs mese, a napot már lehet könyvelni, hiszen mindenbizonnyal szerdára kerül, valahova a Modern Family és a The Middle társaságába. Bevallom, nekem nem jött át a mozifilm humorérzéke, ettől függetlenül sokan szerették. Nyilván van értelme benevezni rá, hiszen szitkomról beszélünk, amelynél még segít is a közönség abban, hogy mikor kell jól éreznünk magunk. Meglátjuk. Ez egy jó kísérlet lesz arra, hogy van-e értelme filmeket újragondolni szitkom formájában.


free web stats