CBS újoncok (1): Supergirl

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 13, 19:22-kor a(z) Upfronts 2015: CBS témába.

supergirl

Műfaj: Dráma.

Stúdió(k): Berlanti Productions · DC Comics · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Ali Adler (The New Normal, No Ordinary Family, Chuck), Andrew Kreisberg (Arrow, The Flash), Greg Berlanti (The Flash, Arrow, Tomorrow People).

Rendező: Glen Winter (Smallville, Arrow).

Producerek: Sarah Schechter (The Mysteries of Laura, The Flash).

Történet: Az alapot a méltán ismert DC univerzum szolgáltatja, de ezt úgy is tudjátok. A középpontjában a Krypton pusztulása elől a Földre menekülő Kara Zor-El áll. Kara akárcsak méltán híres rokona emberfeletti erővel bír, ám erejét titkolni kénytelen. Azonban a 24 születésnapján minden megváltozik, ugyanis elhatározza, hogy erejét a jó szolgálatába állítja és rokonához híven szuperhősnek áll.

Szereplők: Calista Flockhart (Full Circle), Chyler Leigh (Reunion, Grey’s Anatomy), David Harewood (Selfie, Homeland), Dean Cain, Helen Slater (The Lying Game), Jeremy Jordan (Smash), Laura Benanti (Nashville, Nurse Jackie), Malina Weissman, Mehcad Brooks (True Blood, My Generation, Necessary Roughness), Melissa Benoist (Glee), Owain Yeoman (Turn, The Mentalist).

Berendelve: 13 epizódra berendelve.

Premier: 2015 novemberétől hétfő esténként a 21 órás slotban.

tess szerint: Ígéretes koncepció, sőt már majdnem én is felszálltam a hype vonatra, de… ez mégis csak a CBS. Egyszerűen nem tudom elképzelni, miért ne lenne ez csatornaidegen lépés Tassler asszony részéről. Persze, ha elhagyják a szuperhősös miliőt és egyszeri procedural-t csinálnak belőle…, akkor viszont a karakter lesz teljesen kiherélve. Ide valami hasonló kompromisszum kell, mint a Smallville esetében, ahol Clark nem is tudom hány évadig nem repült.

Kanyecc szerint: Nem hiszem, hogy kell bármit is hozzáfűznöm, hiszen a CBS jelenlegi legfelkapottabb újoncáról beszélhetünk. Ők is – a The CW-hez és a Fox-hoz hasonlóan – a DC Comics-szal szerződtek, hogy legyen szuperhősös sorozatuk. A főhősnőt nagyon eltalálták, hiszen roppant mód eyecandy karakter. A készítőgárda hemzseg az Arrow/The Flash producerektől, ami jelenleg szép kis népszerűségnek örvend, szóval a siker mondhatni garantált. Túl fogja élni az idényt, és azon újoncok között lesz, melyeket elsőnek rendelnek be back nine-nal. Meglássátok, így fog minden történni. Nincs mese, erre vevő lesz én is!


free web stats