CBS újoncok (2): Criminal Minds: Beyond Borders

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 13, 19:29-kor a(z) Upfronts 2015: CBS témába.

CriminalMindsBeyondBorders

Backdoor Pilot: Criminal Minds – 10×19 – „Beyond Borders” (HH: 10.394 millió; 18-49-ben: 2.10; Viszonyítási alapként a 10. szezon: 10.31 millióval zárt, illetve 2.15-ös demóval.)

Műfaj: Dráma.

Stúdió(k): ABC Studios · CBS Television Studios.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Erica Messer (Criminal Minds, The OC).

Rendező: Glenn Kershaw (Third Watch, Criminal Minds).

Producerek: Mark Gordon (Criminal Minds, Grey’s Anatomy, Army Wives), Nick Pepper.

Történet: A Criminal Minds második spin-off próbálkozásáról beszélhetünk, melyet backdoor pilot által rendeltek be. A történetéről az alcím is árulkodik. Főhőseink elhagyják az amerikai határt, hogy a világ másik részein oldjanak meg olyan ügyeket, amik hozzájuk kapcsolódnak. Mindezt úgy, hogy becsatlakoznak a helyi hatóságok nyomozásába.

Szereplők: Anna Gunn (Gracepoint, Breaking Bad), Daniel Henney (Revolution, Three Rivers), Gary Sinise (CSI: New York), Tyler James Williams (Everybody Hates Chris, Go On, The Walking Dead).

Berendelve: Fél évadra bekérve.

Premier: Várhatóan 2016-os midseason alkalmával.

tess szerint: Csak remélni merem, hogy színvonalasabb próbálkozás lesz, mint az elődje volt. A veterán Criminal Minds készítőgárda egyfelől bizakodásra enged következtetni, mint ahogy az életkés casting is. Sinise és Gunn amúgy sem rossz színészek, habár anno Whitaker-ről is ezt állítottam, aztán mégis milyen tróger munkát végzett. Részemről szurkolok, ráférne már a franchise-ra némi vérfrissítés.

Kanyecc szerint: A CBS próbál kitörni. A CSI mondhatni haldokol. Az összes spinoffját kinyírták, így a leghosszabb krimijük leáldozóban. A Criminal Minds-nál ez a fajta próbálkozás még kiaknázatlannak tekinthető. A Suspect Behavior-rel csúnyán mellélőttek. Meg is lett a kára. Most újrapróbálkoznak, egy másfajta közeggel hátha. Ez eléggé kétélű, hiszen az NCIS kihordott egy újabb kistestvér, míg a CM még nullánál tart – legalábbis a 2. évadját egy próbálkozása se élte meg. Tippre ez megfogja, valahogy megmentik.


free web stats