CBS újoncok (3): Rush Hour

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 13, 19:47-kor a(z) Upfronts 2015: CBS témába.

Műfaj: Dráma.

Stúdió(k): Doozer Productions · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Bill Lawrence (Cougar Town, Ground Floor, Scrubs), Blake McCormick (Cougar Town).

Rendező: Jon Turteltaub (Harper’s Island, Jericho).

Producerek: Arthur Sarkissian (Vegas), Brett Ratner (Chaos, Prison Break), Jeff Ingold (Ground Floor).

Történet: egy nagyszájú fekete nyomozóról szól a történet, aki nem akar társat, ám felettesei mégis melléosztanak egy hongkongi származásút, aki mellesleg a törvénykönyv kívülről fújója, azaz szabálysértés ellenes.

Szereplők: Aimee Garcia (Vegas, Dexter), Jessika Van (Awkward., The Messengers), Jon Foo, Justin Hires, Page Kennedy (Backstrom, Blue Mountain State).

Berendelve: Fél évadra.

Premier: 2016 midseason.

tess szerint: Huhh… konkrétan ezt még emésztenem kell. Lawrence drámát készít, sőt tippre inkább valami procedural-t? Turteltaub meg procedural-t rendez? Ez már olyannyira szürreális élménynek tűnik, hogy mindenképpen kötelező bepróbálni. Viszont csak remélni tudom, hogy nem valami buddy cop agymenés lesz heti esetekkel. Ugye nem?!

Kanyecc szerint: A CBS rendeli be a tipikusnak tekinthető krimiket. Most se lesz másként. Az azonos című mozifilm némileg alapul szolgál az íróknak, de sehol sincs túlzottan kihangsúlyozva. Bill Lawrence a kedvenc komédiaíróm, így kíváncsi lesz, miként sikerül megbirkóznia a drámaszkriptjével. Tippre nem lesz gond vele, ettől még tartani lehet, hiszen a CBS-nél mondhatni újoncként tekintenek rá házon belül – ahogy nézem nem gyártott nekik semmit.


free web stats