CBS újoncok (5): Code Black

 
Beküldte: tess 2015 May 13, 20:57-kor a(z) Upfronts 2015: CBS témába.

code-black

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios, CBS Television Studios

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Michael Seitzman (Intelligence)

Rendező: David Semel (Madam Secretary, Person of Interest)

Producerek: Michael Seitzman (Intelligence), David Semel (Madam Secretary, Person of Interest), Marti Noxon (Buffy, Angel), Linda Goldstein-Knowlton, Ryan McGarry

Szereplők: Marcia Gay Harden (The Newsroom, Damages, Trophy Wife), Bonnie Somerville (Golden Boy, Kitchen Confidential), Melanie Kannokada (The Brink), Luis Guzman (How to Make It in America), Raza Jaffrey (Homeland, Smash), Ben Hollingsworth (Cult, The Beautiful Life: TBL)

Történet: Kórházsorozat Los Angeles egyik legforgalmasabb sürgősségi osztályáról és annak mindenre elszánt, olykor még a szabályokat is áthágó dolgozóiról.

Berendelve: Fél évadra.

Premier: 2016 midseason.

tess szerint: Bevallom kissé meglepett, hogy a CBS-nek újra kell egy kórházsorozat. Az meg pláne meglepett, hogy mindezt kvázi házon belül akarják összehozni, ráadásul a midseason-re időzítve. Kissé olyan erőltetett ez nekem és akkor még nem beszéltünk Maggie Grace távozásáról. Oké, még így is akad bőven ismert név a stábban, de ezt akkor is inkább egy „próbáljuk be, mit veszíthetünk?” alapesetnek képzelem, mintsem egy kiforrott drámának.


free web stats