CW újoncok (1): Crazy Ex-Girlfriend

 
Beküldte: tess 2015 May 14, 19:20-kor a(z) Upfronts 2015: The CW témába.

crazy-ex-girlfriend

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television Studios

Író: Rachel Bloom (Robot Chicken, Allen Gregory), Aline Brosh McKenna

Rendező: Marc Webb (The Amazing Spider-Man, 500 Days of Summer)

Producerek: Rachel Bloom (Robot Chicken, Allen Gregory), Aline Brosh McKenna

Szereplők: Rachel Bloom (Robot Chicken, Allen Gregory), Santino Fontana (Shades of Blue), Michael McDonald (Web Therapy, Scrubs), Donna Lynne Champlin, Vincent Rodriguez III

Történet: A történet középpontjában egy sikeres kozmopolita ügyvédnő áll, aki egyik napról a másikra hirtelen maga hagyja sikeres praxisát, meg úgy az egész életét és egy kaliforniai kisvárosba költözik, hogy megtalálja a boldogságot.

Berendelve: Eleddig fél évadra.

Premier: 2015 őszétől, hétfő esténként a 20 órás slot-ban.

tess szerint: Az alapot egy berendelt, majd gyorsan kaszált félórás Showtime sorozat szolgáltatja, amire az utolsó pillanatban csapott le a CW. Nekem elsőre tipikus Hart of Dixie pótléknak tűnik, de mivel tényleg a semmiből jött a berendelése, amondó vagyok várjuk meg az első előzeteseket és csak utána ítélkezzünk. Anno a Hart of Dixie is kísértetiesen hasonló plot-tal támadott és lám, 4 évadig húzta.

Kanyecc szerint: Egyértelműen a Hart of Dixie-re emlékeztet az alapsztori – csak más felállásban. A The CW évente berendel egy ilyen könnyed hangvételű ötletet, mint tavaly is a Jane the Virgin-t. Hasonló sikert jósolok neki, mivel számomra a szereplőgárdából mindenki ismeretlen, így akárki okozhat meglepetést.


free web stats