CW újoncok (2): Containment

 
Beküldte: tess 2015 May 14, 19:38-kor a(z) Upfronts 2015: The CW témába.

containment

Eredeti cím: Cordon

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Julie Plec (The Vampire Diaries, The Originals, The Tomorrow People)

Rendező: David Nutter (pilot pápa és istenség)

Producerek: Julie Plec (The Vampire Diaries, The Originals, The Tomorrow People), David Nutter, Carl Joos (In Vlaamse Velden)

Szereplők: David Gyasi (Chuggington), Christina Moses, Chris Wood (The Carrie’s Diaries, The Vampire Diaries), Kristen Gutoskie (The Originals)Claudia Black (Farscape, Stargate), Hanna Mangan Lawrence (Spartacus: Blood and Sand), George Young, Trevor St. John

Történet: Az alapot egy belga sorozat (Cordon) adja. A plot szerint Atlanta városában elszabadul egy titokzatos és roppant halálos járvány, így a város karantén alá helyezik. A karanténon kívül megkezdődik az ellenszer keresése, míg az izolált közösségen belül a túlélés. Ennek a közösségnek az élére áll egy rendőr, aki hamarosan rádöbben, hogy az egész járvány mögött egy hatalmas összeesküvés áll.

Berendelve: Fél évadra.

Premier: 2016-os midseason.

tess szerint: Nocsak, újabb (poszt)apokaliptikus környezetbe helyezett midseason dráma. Úgy fest, a CW nagyon nem akarja ereszteni ezt a gyeplőt, de mondjuk, miért is tennék. Részemről várós, van benne potenciál, plusz a műfaj az utóbbi években, mintha újból kezdeni magára találni. Ráadásul ugye a CW pont az a közeg is, ahol az írók ész nélkül bármi radikális húzással előállhatnak. Még a végén megéljük, hogy jövő ilyenkor az ongoing szekcióban láthatjuk viszont.

Kanyecc szerint: Ha a The CW ismét berendeli januárban a komplett őszi szekcióját, akkor nem lesz egyszerű élete a belgáktól átvett ötletnek. A posztapokaliptikus drámáknak jó helyen vannak náluk. Azt vettem észre, hogy az idő múlásával egyre inkább elszaporodott a számuk. Talán a szuperhősök mellé ilyen kellenek?! 20%-ot adok neki.


free web stats