CW újoncok (3): DC’s Legends of Tomorrow

 
Beküldte: tess 2015 May 14, 20:21-kor a(z) Upfronts 2015: The CW témába.

legends-of-tomorrow

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Gregg Berlanti (The Mysteries of Laura, The Flash, Arrow, The Tomorrow People)

Rendező: N/a.

Producerek: Gregg Berlanti (The Mysteries of Laura, The Flash, Arrow, The Tomorrow People), Marc Guggenheim (Arrow, Eli Stone), Andrew Kreisberg (The Flash, Arrow, Eli Stone), Sarah Schechter (Flash, The Mysteries of Laura)

Szereplők: Brandon Routh (Arrow, Chosen), Caity Lotz (Arrow,Death Valley), Wentworth Miller (Prison Break, The Flash), Victor Garber (Alias, Deception), Dominic Purcell (Prison Break, John Doe), Ciara Renee, Franz Drameh, Arthur Darvill (Broadchurch, Doctor Who)

Történet: Az Arrow és a The Flash közös spin-off sorozata, melyben Rip Hunter karakterének egyesítenie kell a szuperhősöket és az ő nemeziseiket egy olyan elemi gonosztevő ellen, ami konkrétan nem csak az egész bolygót, hanem az univerzumot is veszélyezteti.

Berendelve: Fél évadra.

Premier: 2016-os midseason.

tess szerint: Itt kérem nem az kérdés, hogy sikeres lesz a produkció avagy sem, hanem mekkora lesz a siker mértéke. Én már most borítékolom a 2. évadot, sőt nem lennék meglepve, ha az már teljes évados is lenne. Plusz ne feledjük, az a készítői kollektíva áll a produkció mögött, akik már 2 DC hőst sikeresen adaptáltak. Ráadásul pont Pedowitz jelentette ki a minap, hogy a három sorozat egy univerzumot képez, ilyes folytán a közeljövőben számos crossover és special event is várható. Nincs mese, a DC televíziós franchise építésben is felvette a kesztyűt a Marvellel szemben.


free web stats