Az Upfronts főbb hírei

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 18, 20:39-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Hírek témába.

 • A Supernatural háza táján ismételten lefixálták, hogy a soron következő 11. évad sem az utolsónak lesz belőve. A készítők nem akarják minden évben ezt eljátszani. Sőt, 20116-os pilotszezonban újra nekifutnak egy spinoff tervezetnek, hiszen van kellő potencia és kiaknázatlan mellékszál a történetben, ami jó alapul szolgálhat.
 • A Constantine kaszája még jól is elsülhet. Bár ehhez kell a The CW vezetősége is, ugyanis a készítők és a gyártó náluk próbálkozik. Az ötlet azért se rossz, mivel mindkét sorozat a DC Comics világhoz kapcsolódik, azaz akár még a crossover is felütheti a fejét, bár ez elsőre furán hangzik. Tárgyalások egyelőre csak pletyka értékűek, a CW-nél igazából mindent tagadnak, azaz próbálnak beállítani spekulációnak.
 • A Crazy Ex-Girlfriends eredetileg a Showtime-ra készült volna. A The CW átvette gondolkodás nélkül a talonban maradt ötletet, ami viszont nem állja meg a helyét a csatornastruktúrájában, ezért átdolgozzák. Ez annyit jelent, hogy félórás helyett egy órás epizódokkal kell operálniuk a készítőknek. Reméljük ez nem okoz fejfájdalmat nekik.
 • Szeptember 27-én a CSI kap egy lezáró tévés filmet, amibe visszatér William Petersen és Harg Helgenberger is, azaz a két veterán főszereplője. Más, Ted Danson-t átveszi a CSI: Cyber, ha már az anyasorozatnak annyi, amit Peter MacNicol (Simon) bánhat, ugyanis kiírásra kerül?!
 • A Person of Interest 13 epizódos évaddal jelentkezik, amit a CBS vezetősége az 5. szezonként tart számon, nem pedig a sorozatzáróként. Valószínűleg az újoncok , illetve a PoI soron következő részeinek teljesítménye alapján döntik el. (Náluk viszont semmit se lehet biztosra venni, hiszen a The Mentalist is a semmiből került elkaszálásra.)
 • Február 15-én lesz esedékes a CBS műsorán a 2015-ös Grammy Awards.
 • A Grey’s Anatomy addig lesz az élők sorában, míg az ABC nem csinál egy újabb „kiváló” kórházas drámát – mondom én, míg az ABC vezetősége csak annyit, hogy nem a 12. széria lesz a sorozatzáró, persze ezt csak halkan, mert bármi megtörténhet manapság.
 • Természetesen hasonló cipőben jár a 8. évadját váró Castle is, ahova Andrew Marlowe és Terri Miller már nem fog visszatérni, viszont Stana Katic igen. Az ABC vezetője mindképp lát még 2-3 idényt a sorozatban.
 • A Secrets & Lies és az American Crime 2. évadjai az antológiai műfajt követvén új szereplőkkel, új történetet dolgoz fel – természetesen lesznek olyan főhősök, akiket az előzőekben is láthattunk, de ezt megszokhattuk már az AHS-eknél.
 • Az Agents of SHIELD-spinoff nem jött össze másodjára. Az ABC mindenképp szeretne egy harmadik ötletet a képernyőn látni. Egyelőre nincs letisztázva, hogy milyen formában, csak annyi, hogy kapcsolódjon a SHIELD világához. Emellett az Agent Carter 2. évadjában Penny ismét egy megbízást kap, azaz minisztorira lehet számítani, amit az évad végén le is zárnak. Valószínűleg megint a SHIELD holtidejében kapjuk meg a részeit.
 • Az Empire 18 epizódos lesz, melyet a Fox osztott felállásban fog leadni.
 • A Lucifer premierjét a tervezet szerint a The X Files fináléja fogja megalapozni, ugyanis egy finálé-debüt estet terveznek kettőjüknek, hogy aztán a Gotham-et társul kapván elfoglalja a rendes helyét a midseasonben.
 • A New Girl attól függetlenül, hogy csak midseason-ben érkezik még teljes évados epizódszámmal rendelkezik, azaz 22 epizóddal, amit valószínűleg szünet nélkül fognak leadni.
 • A Fox berendelte az American Idol 15. évadját, viszont ez az utolsó lesz. – Persze van rá esély, hogy a közel-távoljövőben valamikor felélesszék, hiszen már láttuk már rá példát, pont házon belül. (Szerintem csak elküldik több éves pihenőre, hogy újra megéhezzen rá az amerikai nemzet, mint idehaza a Megasztárt a Tv2.)
 • Az ABC az Oscar-gálával fogja felvezetni a The Family-t.

free web stats