O-ó, egy újabb mérföldkő

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 19, 9:40-kor a(z) Elvagyunk témába.

Alig múltunk el 9 évesek, de ismét bonthatunk egy képzeletbeli pezsgőt, ugyanis megszületett a blog történelmének 25000. cikke, ami a Wayward Pined kritikám volt. Basszus, mennyi szónál, mennyi karakternél járhatunk?

Jók ezek a “mini mérföldkővek“, mert emlékeztetnek, mennyire is imádom csinálni. Pontos statokkal nem akarnálak fárasztani senkit, majdnem 19 ezerrel vezetem a házon belüli tabellát, míg tess kb. 5 ezerrel lohol mögöttem.

Bátran megmerem konckáztatni, hogy ugyanannyi időm jut a sorozatok nézésére, mint az azokról való cikkezésre. Főleg, hogy manapság párhuzamban történik mindkettő – kivéve, amikor telefonról kell begépelnem a napi gondolataim többségét, mint most! Embertelen az a címke felhő szám is, amivel rendelkezünk, persze akadnak duplikációk, elgépelések, de azok meg is fognak maradni. Szám szerint 6700 darabról beszélek. Brutális.

Upfronts-időszakban végre újra átéltük, milyen volt annak idején egy pörgösebb hét. El is fáradtunk. Már vénülünk, másak lettek az értékeink, de azért remélem, hogy 2-3 éven belül könyvelhetjük a 30 ezrediket.

Úgy legyen, nemigaz?!


free web stats