Melyik a legvárósabb ABC-s újonc? Szavazz!4!!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 20, 7:43-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Szavazás témába.

Szavazási előzmények: CBSABCFox | NBC | The CW

Mint azt olvashattátok, nincs egyszerű helyzetben az ABC, hiszen két három újoncában is recastingot kell tartania a távozó színészek miatt. Az egyik a The Catch volna, ahonnan Damon Dayoub és Bethany Joy Lenz búcsúzott. A másik a Wicked City, melyből Adam Rothenberg, Holley Fain és Darrell Britt Gibson. A harmadik pedig a Quantico, melynek szereplőgárdájából Dougray Scott „vált ki”. A következő időszakban helyükre kell megtalálni az ideális alanyokat.

Amondó vagyok, ez legyen az ABC problémája, mi foglalkozzunk mással!

Tavaly és tavalyelőtt szétszedtük műfajokra a váróssági szavazást, azonban 2015-ben módosítunk a felálláson. Miért? Egyszerű az ok, mi, sorozatfüggők inkább a drámákat várjuk. A komédiák csak másodlagos betevők. Volt már olyan valakivel, hogy tűkön ült a következő szitkom részért, mert olyan cliffhangert vágtak bele? (Talán annak idején a Friends esetében, de azóta se többet.) Na ezért. Másrészről mi lesz az antológiákkal, amik szintén kaphatnának külön részleget… Felesleges köröket ne járjunk, majd levonjuk a tanulságot másképp. Mondjuk egy össznépi komédia szavazás keretében, úgy is azon van a hangsúly, hogy kiderüljön, melyiket várjátok a leginkább.

Apropó, már szavaztatok alul, vagy még mindig a mellébeszédemet olvassátok?! (: Ha nem, akkor adok némi támpontot.

Érkezik egy The Muppets felélesztés, amolyan reboot, amit már most unnék. Jön egy Modern Family 3.0 (The Family) és egy jónak tűnő, ázsiai főszereppel megtámogatott doktoros szitkom (Dr. Ken). Ne feledkezzünk meg a Dallas-klónról se (Oil), Shonda Rhimes legújabb produceri besegítéséről (The Catch), vagy a Bonnie & Clyde-jellegű antológiáról (Wicked City). Ha pedig ez se volna elég, nézhetünk egy csapat újonc FBI-ost (Quantico), vagy egy „nagyívű” bibliai történetet (Of Kings & Prophets). Ha pedig inkább az egykamerások jönnének be mégis, akkor lehet voksot adni Dan Savage életének inspirációjára (The Real O’Neals), vagy a Belevaló papapótló mozifilm tévére képzelt ötletére (Uncle Back)?!

Eléggé vegyes a felállás, pont ezért lesz jó szavazni! (…) SZAVAZNI!

A végére pedig némi támpont: Upfronts 2015: ABC | Adatlapok | ABC-előzetesek

[poll id=”64″]


free web stats