Melyik a legvárósabb CBS-es újonc? Szavazz!!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 21, 15:52-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Szavazás témába.

Szavazási előzmények: CBSABCFox | NBC | The CW

Szavaztatok már az ABC legvárósabb újoncára? – Ha nem, akkor mindenképp tegyétek meg, mert hamarosan lejár a lehetőség. Ha megvolt, akkor lépjünk tovább a következő csatornára, hiszen még van másik négy.

Jók ezek a szavazatok, mert kapunk visszaigazolást, Ti miként látjátok a 2015/16-os idényt. Az ABC-nél a Quantico vezet, de nyilván az előnye nem behozhatatlan. Egyelőre az Uncle Back és a The Real O’Neals még szavazatot se kapott. Ennyire semmitmondók volnának? Na jó, engem se hoztak lázba se az előzeteseik, se az adatlapjaikból kinyert infók. Azon viszont csodálkozom, hogy a komédiák körében a The Muppets-nek több bizalmat adtatok, mint a Dr. Ken-nek, ami személy szerint az egyik legvárósabb komédiája az ABC frontnak. Összességében, drámákkal együtt. A másik a Quantico, viszont az hozta is a számait. Az Oil pedig van, mint a befőtt, csak araszol a mezőny középső zónájában. Nem nyit senki feléjük.

Mindegy is, nézzük mit tartogat számotokra a CBS?! Nyugger adónak kell továbbra is becézgetnünk, vagy ezt már csak kínunkba mondjuk rá?

Az 100 százalék, hogy Greg Winter meghozza a fiatalokat a CBS-hez, hiszen jön az első szuperhősös sorozatuk az új évtizedben (SuperGirl). Aki inkább a krimi felé nyitna, azoknak majd a Criminal Minds legújabb spinoffját ajánlják (Criminal Minds: Beyond Borders), illetve Bill Lawrance-fél nagyszájú fekete nyomozós ötletét (Rush Hour). Ha pedig inkább mozifilmes alapokat szeretnénk viszontlátni a tévében, akkor Craig Sweeny-féle Limitless-e jelentheti majd a kikapcsolódás tárgyát. Van jó kórházas drámának jelenleg? Ha nincs, majd lesz (Code Black). Hagyjuk a drámákat, lesznek komédiák is. Kettő, az egyikben egy örült nő őrangyalkodik (Angel from Hell), a másikban egy bigatta nagy családi szitkomot kapunk (Life in Piences).

A végére pedig jöhet a támpont: Upfronts 2015: CBS | Adatlapok | Előzetesek

[poll id=”65″]


free web stats