Melyik a legvárósabb Fox újonc? Szavazz!4!!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 23, 15:14-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Szavazás témába.

Szavazási előzmények: CBSABCFox | NBC | The CW

Két országos tévécsatornán már túlvagyunk. Aki nem, az még mindig pótolhatja az elmaradását! (Augusztus végéig lesz időtök, utána a szavazógép automatikusan lezár.) Noha még lehet befolyásolni a végkimenetelt, azért látszódik, hogy a néppel sodródunk, mert Ti is azokat az újoncokat tartjátok szem előtt, amelyeket a blog szerkesztői. A CBS-nél a Supergirl vezet elég főlényesen, ami pedig külön meglepetés, hogy a második helyre beküzdötte magát egy komédia, az Angel from Hell. Oké, ezek csak részeredmények, semmi sincs kőbe vésve, lehet majd fél havonta linkeljük a szavazásokat, hiszen minél több promóciós anyag kerül a netre, annál egyszerűbb levonni a tanulságot.

Ugorjunk egy újabb csatornára, a Fox-ra. Náluk nincs pilotszezon, legalábbis ezt hallhattuk a 2015-ös pilotszezonban. Ettől függetlenül nem éreztem másnak a menetet az előző idényekhez képest. Csak hangzatos szavakkal próbáltak a csatorna marketingesei befolyásolni miket, a mögöttes tartalom pedig elmaradt. Annyi baj legyen. A szokásokat nehéz magunk mögött hagyni. Ez is egy olyan. Nincs az a hírérték évközben, mint Upfronts-kor.

Két dologra hívnám fel a figyelmet. Az egyik a The X-Files felélesztése, amit egyelőre nem tudok hova tenni. Visszatér jó pár nagyarc, viszont az nincs bizonyítva, hogy a hangulatot is le tudják utánozni olyanra, mint amilyen volt. A másik a Scream Queens, avagy a Sikoly sorozat változata antológiába ágyazva. (Mióta a Sleepy Hollow bemutatkozott, nincs félelmem az ilyesfajta filmből tévére szánt adoptációkkal.)

És még mink van? A drámák körében jön egy újragondolt Frankenstein ötlet Michael Cuesta rendezésével (The Frankenstein Code), a mozis Minority Report folytatása, illetve nézhetünk Todd Harthan tolla által halottkém + helyi rendőrös nyomozós sztorit (Rosewood). Jah, és a DC-univerzum is tovább fog bővülni, hiszen jön Lucifer. Komédiáknál egy karizmatikus agglegény ötlettel (Grandfathered), egy közkedvelt tévés ügyvéddel (The Grinder) és egy csődtömeg sráccal (Guide to Surviving Life) próbálnak kedvünkre tenni.

Hogy tetszik a felállás?

A végére pedig jöhet némi támpont: Upfronts 2015: Fox | Adatlapok | Előzetesek

[poll id=”66″]


free web stats