Melyik a legvárósabb NBC-s újonc? Szavazz!!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 25, 13:19-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Szavazás témába.

Szavazási előzmények: CBSABCFox | NBC | The CW

Elérkezvén az utolsóelőtti csatornához, egyre inkább kezd kikörvonalazódni, hogy melyik a legvárósabb újonca az idénynek. (Jelen pillanatban a Supergirl vezet toronymagasan.) Az NBC lesz most terítéken, ami a legtöbb újoncot rendelte be a 2015/16-os idényre. Számszerűsítve 14 darabról beszélünk, ami valójában 13+1, hiszen a Heroes: Reborn-t tavalyról hozták át. (Nem bánjuk, hiszen az őszi műsorképben sokkal jobb helyen lesz, mint lenne a nyáriban vagy az elmúlt midseasoniben.)

A sor nem éppen rövid, mint említettem.

Tim Kring újraélesztheti egykori sorozatát (Heroes), ami 2006-ban nagyot robbantott egyedi mivoltával. Ha a 24: Live Another Day-t veszem alapul, akkor simán megnyerheti a nézőket, mert a kult jellemző adott volt rá. Greg Berlanti az Arrow és a Te Flash után most egy agyontetovált nő rejtélyével (Blindspot) szeretné a képernyő elé hozni a nézőket. Ha pedig inkább más jellegű akciót szeretnénk, akkor Phillip Winchester (Strike Back) főszereplésével érkező egykori katona sztorijával kell megbarátkoznunk a The Player keretében.

Kórházas drámákból sem lesz hiány, hiszen Jill Gordon egy fiatal szívsebésszel (Heartbreaker), míg Michael Brandt Chicago egyik kórházával (Chicago Med) szeretné az ER után keletkezett tátongó űrt betölteni. Kapunk török sorozat adoptációt is (Game of Silence), illetve korrupt rendőrös sztorit, aki beépülve szeretné megváltani a világot (Shades of Blue).

Lesz olyan is, aki a komédiákra esküszik Azoknak Barry Kemp hoz el egy klasszikus újragondolást, a Coach-ot. Kérdés, hogy 18 év szünet nem rombolja-e az értékét? A The Office távoztával új munkahelyi szitkom érkezhet (Superstore), de a szappanoperás bohóckodásról (Hot & Bothered) se feledkezzünk el, ami ugyancsak érinti az alműfajt. Párkapcsolatos próbálkozásból sem lesz hiány: egyik a fiatalabb (People are Talking), másik az idősebb korosztályt célozza be (Crowded). És, hogy van-e értelme a varietének országoson 22 óra után, arra Neil Patrick Harris-szel megkapjuk a választ.

A végére pedig jöhet némi támpont: Upfronts 2015: NBC | Adatlapok | Előzetesek

[poll id=”67″]


free web stats