Melyik a legvárósabb The CW-s újonc? Szavazz!!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 26, 10:41-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Szavazás témába.

Szavazási előzmények: CBSABCFox | NBC | The CW

Az utolsó csatornához érkeztünk. Vége a szavazásnak, azaz aki lemaradt az még pótolhatja. Augusztusig lett meghosszabbítva mindegyik, mert a promóciós anyagok szivárgása úgy is nyáron kezdődik meg. Lehet az is fog Titeket befolyásolni. Másrészről, a SuperGirl és a Crowded unaired pilotja felkerült a netre. Lehet, hogy másikak is érkeznek a közeljövőben, sose lehet tudni.

A The CW most se vitte túlzásba a berendeléseket. Mondjuk nincs is akkora keretük, hiszen a DC-s sorozatainak látványvilága nyeli azért a pénzt. Szitkomok kilőve, nem kell nekik, maximum néhány reality-vel operálnak, de újoncot azok közül se kapunk.

Helyette megkapjuk a DC-univerzum legújabb spinoffját (DC’s Legends of Tomorrow), ami szorosan fog kapcsolódni a The Flash-hez és az Arrow-hoz. Greg Berlanti nem aprózza el, hiszen az átjárás erősítheti mindegyiket. Látván előbbi fellendülését, simán erre fognak törekedni. David Nutter pedig átigazolt a CW-hez, hogy egy belga alapot (Containment) átdolgozván erősítse a rejtélyes szférát, de erre csak midseason-ben kerülhet sor. Rachel Bloom pedig látván a Jane the Virgin sikerét megpróbálkozik az Crazy Ex-Girlfriend-del újabb női nézőket megérinteni.

Ez a felállás, a kérdésre a válasz eléggé egyértelmű, de ha mégsem…

A végére pedig jöhet a támpont: Upfronts 2015: The CW | Adatlapok | Előzetesek

[poll id=”68″]


free web stats