Ezeket passzolta a The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 27, 0:13-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Pilottervek: 2015/16 témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2015: The CW – Összefoglaló | Adatlapok | Előzetesek | Szavazás

Utolsó állomáshoz érkeztünk – már ami az országos tévécsatornákat jelentené. (Jó lenne végig menni a kábeles szférán is, hiszen nagyon sok jó ötlet kapott otthon náluk. Ha lesz időm, energiám, nem kímélem magam.) Addig viszont nézzük, mit tartogat az a tévécsatorna, ahol a legkevesebbet lehet veszteni.

6 pilotszkriptből hármat berendeltek, hármat passzoltak. Nyilván a Tales from the Darkside-nál érezték a hiányt, ami miatt nem lett volna sok értelme berendelni. Másrészről, az antológia, mint műfaj jelenleg távol áll tőlük. Most a szuperhősökkel tudnak kellő nézőszámot generálni, hiba lett volna belefogni egy ilyen témájú feldolgozásba. A Dead People ötlete akkor élhette volna túl a pilotszezont, ha az iZombie befut. Láttuk miként teljesített, adta magát az egész. Ne csinálják meg ugyanazt, csak pepitába, annak nincs sok értelme. A Nikita óta pedig úgy érzem, a valósághű akciótól kezdenek eltávolodni. A Cheerleader Death Squad kaszája is ennek tudható be.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • Cheerleader Death Squad
  Történet: egy ex-CIA ügynökről szól, akivel munkája jól elbánt. Most egy elit washingtoni középiskolában tölt be tanári pozíciót, ahol gazdag és befolyásos emberek csemetét taníthatja, ám amikor felfedezi, hogy milyen kapcsolatokra tesz velük szert, egy kisebb kémcsapatot képez ki belőlük, akik a keze alá dolgoznak, hogy visszaszerezze régi állását, illetve megkopott hírnevét a CIA berkeiben.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Abbie Cobb, Alan Van Sprang, Aylin Bayramoglu, Gia Mantegna.
  Készítők: Daniel Truly (CRTR/EP), Marc Cherry (CRTR/EP), Mark Waters (DIR – Pilot), Neal Baer (CRTR/EP), Sabrina Wind (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Cherry-Wind Productions.
  Forgatási helyszín: Toronto.
 • Dead People
  Történet: egy taxisofőrről szól, aki félig alkoholista, és szerencséből se járt ki neki. Egy halálközeli élményt követően rá kell döbbennie, hogy képes kommunikálni a halottakkal, vagyis azok szellemével – köztük az ex-feleségével is, akinek halálát még mindig nem sikerült feldolgoznia.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Alexandra Chando, Andrew J. West, Echo Kellum, Jaime Lee Kirchner.
  Készítők: Bryan Burk (EP), J.J. Abrams (EP), Marc Buckland (DIR – Pilot), Tom Kapinos (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Aggressive Mediocrity · Bad Robot Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Tales from the Darkside
  Történet: Újragondolás, ami az antológia műfajából eredeztethetően bármikor előfordulhat. A Tales from the Darkside 1984 és 1988 között futott, illetve rá két évre készített Stephen Kingegy filmet is. Az alapokat nyilván a régi klasszikus szolgáltatja, ám egyelőre csak sötétben tapogatózva ténykednek az írók is, legalábbis hivatalos szinopszis nincs egyelőre
  Műfaj: antológia.
  Szereplők: Kris Lemche.
  Készítők: Alex Kurtzman (EP), Bradley Buecker (DIR – Pilot), George A. Romero (CRTR – Eredeti), Heather Kadin (EP), Jerry Golod (EP), Joe Hill (CRTR/EP), Mitch Galin (EP), Robert Orci (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · K.O. Paper Products.
  Forgatási helyszín: Vancouver.

free web stats