Plakátba zárva: Tyrant – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 27, 14:36-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az FX nyári műsorkínálata június 16-tól „startol”, ugyanis ekkor érkezik a Tyrant 2. évadja, ami megindítja a nyári premierjeiket. (Utána július 16-án a Sex&Drugs&Rock’n’Roll és a Married 2. etapja lesz terítéken, illetve a The Strain-nel is lehet számolni, ami július 12-én jön a vérfrissítéssel. Uborkaszezon, mi? Nagy f*szt!)

Február folyamán a magyar sajtó a Tyrant-től visszhangzott, hiszen Jennifer Finnigan twiitteren többször bejelentkezett, hogy Budapest környékén forgatnak. Bezony, Göd–Dunakeszi–Fót környékén zajlottak a munkálatok. Pontosan nincs infóm, hogy mik, de az tuti, hogy magyar statiszták is közreműködtek a végkifejlett teljességéhez. Mára csak emiatt érdemes lesz benevezni rá, másfelől, eléggé ígéretesre sikerült az első felvonás. Nem az a szokványos dráma, nyomott néhol a hangulata, viszont tartalmilag van benne szufla.

Egy szónak is száz a vége, Törökország után Budapestre jöttek a készítők – mint a Marco Polo 2. etap esetében –, így szemfüles nézők bátran kiszúrhatják a hazai jellegzetességeket. Nincs fél hónap már a startig, szóval húzzatok bele a pótlásába.

tyrant_ver2_xlg


free web stats