Sense8-plakát a premier elé

 
Beküldte: Kanyecc 2015 June 5, 17:56-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Netflix tempója irigylésre méltó. Két éve még a nevüket se tudtuk, mostanra már egy elég komoly tekintélyt szerzett „adóként” tarthatjuk számon. A 2015-ös évben havonta hozzák az újoncokat. Ép ésszel fel se fogom, honnan ez a (pénzbeli) tőke, hiszen mindegyik a minősége átlagon felüli. Egyre több kábeles író és rendező csatlakozik hozzájuk. „Népvándorlás” figyelhető meg, mint amikor 6-8 évvel ezelőtt a kábeles éra felfejlődött. Most egy újabb közeg emelkedik ki a semmiből. Vajon 5 év múlva hol fogunk tartani?

I’m we

Június 5-én érkezik a Sense8, ami a filmes berkekben is eléggé várós. Nem véletlenül. A Wachowski-testvérek nevével jegyzett projekt nehezen született meg. A Netflix előtt hosszú ideig pilotként tengődött, azonban rábólintott a vezetőség. A készítők legalább 5 évadnyi történést látnak a sztoriban, ami ígéretes alapokat nyújt a jövőjét illetően. Sőt, 30 oldalas dokumentum formájában feltérképezték még a kezdeti státuszban a legfontosabb pontokat, illetve a 2. évad történéseit is. A forgatás helyszínéül San Francisco szolgált helyszínül, de Berlinben is járt a stáb.

Ne féljünk tőle. Nehezen jutottunk el a premierig, viszont a Netflix főnöksége azt mondta, hogy a legjobb első 5 epizódját szállítják a stream oldal történelméből – tehát túl fog tenni a House of Cards-on is! Legalábbis arra adnak következtetni. Ma/holnap tehát már nézhető!

senseeight_xlg


free web stats