Befutott a The Leftovers teaser!

 
Beküldte: tess 2015 June 15, 21:11-kor a(z) videó témába.

A napokban érkezett egy hangulatos teaser anyag a valamikor a nyár folyamán folytatódó The Leftovers 2. évadához. A sorozathoz, mely iskolapéldába illő precízséggel és tisztelettel adaptálta Tom Perrotta azonos című mesterművét. A sorozathoz, ami Damon Lidelof tv-s visszatérését egy jó időre bevéste mindnyájunk emlékezetébe. A sorozathoz, ami megmutatta, hogy van élet a Lost után is a zsánerben. A sorozathoz, ami minden kétséget kizáróan 2014 legjobbja volt nálam.

Persze a visszatérésnek Lindelof-hoz híven ára is van. Az 1. évad ugye teljesen felélte Perrotta alapművét, így a folytatásra az írógárda kénytelen volt saját kútfőből dolgozni. Ennek eredménye ugyan még várat magára, de az már most látszik, hogy mindez egy teljesen új alapfelálláshoz vezetett, ami ráadásul a stáb felébe is került.

Ettől függetlenül a Texasi kisváros története, ahonnan egyetlen egy elragadtatás sem történt roppant kecsegtetőnek ígérkezik. Bár Max Richter emblematikus aláfestő zenéjével nekem még a The Walking Dead-et is el lehetne adni kurrens kamaradrámának.free web stats