Comic Con-előzetes: Heroes: Reborn

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 13, 23:33-kor a(z) 2015/16 sorozatai,videó témába.

A májusi Upfronts alatt többen kételkedtünk a Heroes: Reborn berendelésében, mégis csak a csapból is a remake szó folyik. Bátran hívhatjuk alkotói válság megoldásnak egy régi, kultsorozat felélesztését. 2015/16-os idényben is lesz több élőpélda arra, hogy a lehetetlennel meg kell próbálkozni. Elég csak szóbahozni az X-aktákat, a Twin Peaks-et (bár őt 2017-re ígérik!) vagy a Heroes-t.

Lehet, hogy az alapok adottak, de semmivel sincsenek könnyebb helyzetben a készítői, mint egy teljesen tisztalappal kezdett produkciónál. A most következő előzetes egy valamire viszont rávilágított: ha kellően bízunk valamiben, akkor abból csak jó születhet. Most nem fényezni akarom őket, mégis is muszáj lesz, mert annyira hangulatos ajánlót raktak össze, melynek keretében tényleg elgondolkodtam azon, milyen jó volt 2006-ban heti rendszerességgel leülni a Hősök elé, ami szó-szoros értelmében az évtized egyik kimagasló újonca volt. És mindezt nem a nézettségére érteném, hanem arra, hogy valami olyan újat tett le az asztalra, amit nem túlzottan tudnánk mihez hasonlítgatni. Az már csak egy másik kérdés, hogy 5 évvel később, mikor már elszaporodtak a szuperhősös ötletek, mennyire jó ötlet a felélesztése?

Mindegy is, nem kell mindenben a rosszat látni. A soron következő 3 perces videóban tényleg megízlelhetik a szűz Heroes-osok is azt, mit árasztott magából a 4 évadot élet Tim Kring alkotás. A zene, a képi világ mind tökéletes. Ilyen egy precízen szerkesztett előzetest, szerintem. Premier ősszel, 13 részes évaddal.



free web stats