Plakátba zárva: Blood & Oil

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 31, 8:33-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Az ABC-nek már sikerült egy nagycsaládos komédiát (ez a Modern Family) letenni az asztalra. Nyilván a vágy mindegyik tévénél megvan, hogy ugyanilyet a dráma fronton is véghez vigyen. Számukra a Blood & Oil ezt a próbálkozást testesíti meg. Ahogy a kórházas műfajágban a Vészhelyzet legendává érett, úgy a nagycsaládosoknál a Dallas is. Ő pedig utóbbi babérjaira szeretne tőrni, ami nem lesz egyszerű, látván, hogy a legutóbbi próbálkozásban, a Dallas 2.0-ban csak 3 évadnyi szussz volt úgy is, hogy az eredeti szereplőgárdából visszahoztak számtalan nagy nevet. Nyilván most a tisztalappal való indulást lehet előnynek venni, még sincs akkora elvárásunk azáltal, hogy nem kapcsoljuk valami fixhez.

Nyáron számtalan lombozó hír csapta fel a fejét a Blood & Oil háza táján. Most így hirtelenjében két szereplő lecserélését tudnák felidézni. Az egyiknél Aurora Perrineau érkezett Caitlin Carver helyére, a másiknál Adan Canto Yani Gellman helyére. Ne feledkezzünk el arról se, hogy kapott a produkció saját showrunnert Cynthia Cidre személyében, aki előzőleg a Cane című cukornád iparban utazó gazdagék sztoriját éltette egy évadon át. Ergo, nem kapnak a készítők szabad kezet.

Így állunk. Vasarnapra kapott helyet. Szeptember 27-én lesz a premier. Nem tulzottan várom, látatlanban talán már kaszáltam is. Ez persze még változhat, de úgy se fog.

image


free web stats