Szivárognak az újoncok pilotjai

 
Beküldte: Kanyecc 2015 August 12, 10:49-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Hírek témába.

Déjà vu érzés kapott el, hiszen már nagyon rég volt olyan nyarunk, amikor nézhettünk ősszel érkező újonchoz pilot epizódokat. 2015 nyarát meg kell jegyezni, hiszen a SuperGirl-lel még az évszak elején megindult egy lavina, melynek hatására bizakodtunk. Kellett legalább másfél hónap, hogy újabbak érkeztek, de szerintem nem lehetünk elégedetlenek.

Lucifer

Netre került:

a The Carmichael Show (link),
a Lucifer (HDTV, 720p),
a Minority Report (HDTV, 720p),
és a Blindspot (HDTV, 720p).

Adnánk némi segítséget azoknak, akik nem tudják, miként és honnan szerezzék be a sorozatepizódokat. Valószínűleg hamarosan feltesszük a GuruTube-ra, és akkor nem kell torrentről levadászni őket.

A Lucifer-t (adatlap) mindenképp ki kell emelnem a sorból, hiszen a Tom Kapinos által írott produkció csak jövőre kerül a Fox műsorára, ahhoz képest már most lehet véleményt formálni róla. Az NBC őszi nagydurranását, a Blindspot-ot (adatlap) is lehet csekkolni, ami eléggé ígéretesnek tűnik. Másrészről, Greg Berlanti (Arrow, The Flash) mostanság eléggé tündöklik. Szintén a várósak között emlegethető a Minority Report (adatlap), ami a(z azonos című) mozifilm után fog játszódni 10 évvel. És végére még befutott a The Carmichael Show, egy vígjáték, de az amúgy is jön augusztus közepe után darálós formában.

Így állunk, ha lesz még újonc, jelentkezünk ilyesfajta hírrel. Ha nem menne a beszerzés, kommentben írjatok és segítünk!


free web stats