Teen Choice Awards 2008 és a győztesek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 5, 1:19-kor a(z) díjátadók témába.

Valamit nem értek. Ha tegnap volt az egész hacacáré, akkor miért ma kerül a FOX műsorára? A végeredményt már tudjuk, megspórolunk az életünkből két órát, ha kihagyjuk. Bár az elmúlt években sem voltam kíváncsi rá. No, de a lényeg: A tinik kedvence egyértelműen a Gossip Girl – halljátok magyar tévétársaság fejesek – volt, ami hat díjat zsebelt be. A jelöltek névsora, mint minden évben, most is júniusban látott napvilágot, szavazás pedig a hivatalos honlapján keresztül történt meg.

(Mielőtt még belevetnétek magatokat a győztesek listájába, az előtt némi kötelező olvasmány azoknak, akik lemaradtak volna valamiről! Azaz ha valaki kíváncsi a 2006-os évi jelöltekre és -győztesekre, illetve a 2007-es évi jelöltekre és –győztesekre, akkor látogassa meg a különböző archív posztjainkat.)

– Legjobb dráma: Gossip Girl.
Legjobb akció-kaland: Heroes.
Legjobb szitkom: Hannah Montana.
Legjobb tánc-reality: America’s Best Dance Crew.
Legjobb zenés-reality: American Idol.
Legjobb celeb-reality: The Hills.
– Legjobb nyári sorozat: The Secret Life of the American Teenager.
Legjobb férfi színész (dráma): Chad Michael Murray (Lucas Scott, One Tree Hill).
Legjobb női színész (dráma): Blake Lively (Serena van der Woodsen, Gossip Girl).
– Legjobb női színész (akció-kaland): Hayden Panettiere (Claire Bennet, Heroes).
– Legjobb férfi színész (szitkom): Steve Carrell (Michael Scott, The Office).
Legjobb női színész (szitkom): Miley Cyrus (Miley Stewart, Hannah Montana).
– Legjobb újonc sorozat: Gossip Girl.
– Legtehetségesebb női színész: Blake Lively (Serena van der Woodsen, Gossip Girl).
– Legtehetségesebb férfi színész: Chace Crawford (Nate Archibald, Gossip Girl)
Legjobb férfi reality sztár: David Cook (American Idol)
Legjobb női reality sztár: Lauren Conrad (The Hills)
Legjobb „gazember”: Ed Westwick (Chuck Bass, Gossip Girl)

A további kategória győzteseit megtaláljátok – például – ezen a linken. Egyébként, a zene és a film részleg szorul háttérbe. Bár utóbbit hamarosan MoziGURU-n olvashatjátok, ha valamelyikünk megírja. Kis türelmet addig, még van itt rengeteg meló. Ezen kívül az idei Teen Choice-t nem szeretnénk ilyen hamar letudni, ha már a Comic Con-archív projekt kezd megbukni. A tovább mögött rengeteg (90 darab) kép jönne az átadóra érkező sorozatsztárokról. Ne hagyjátok ki ezt sem, mivel több mint három órám fekszik benne!

Első menetben a Gossip Girls sztárjaival foglalkoznánk, hiszen róluk jött ki a legtöbb kép. Vajon miért? A következő négy képen Chace Crawford, Leighton Meester, Penn Badgley, Blake Lively és Mr. Westwick tűnik fel, már ha valakinek nem volnának ismerősők. Egyébként, ezek amolyan team-photo-k.

A folytatásban jöjjön Ed Westwick, még mindig a Gossip Girl-nél tartunk, akinek a legjobb „gazember” címet sikerült kiszavaztatnia magának.


A 23 éves Chace Crawford-ról szintén készült néhány kép, még az összejövetel előtt. A legtehetségesebb színész elismerést ő vihette haza. A sorozatban Nate-t alakítja.


Érdekes, Blake Lively-t valahogy elfelejtették a fotósok. Pedig aztán szintén fiatalnak számít a maga 20 élet évével. Másrészről, ő volt a legeredményesebb a Gossip Girl-teamben, hiszen a legjobb női színészi díjat, valamint a legtehetségebbet vihette haza. Szép eredmény, nem mondom. A THE megnyugodhat ítéletével kapcsolatba. (Mármint hogy legyen-e folytatás vagy sem. Lett!)

A Gossip csapat utolsó tagja Leighton Meester lenne, akinek nem sikerül bezsebelnie egyetlen díjat sem egyénileg, max. csapat munkában. Ezzel szemben róla készült a legtöbb kép a negyéjükből.Még csak 18 éves, de már egy rakat díjjal rendelkezik. Hayden Panettiere-ről van szó a Hősökből, akinek a legjobb akció-kaland díjat sikerült megszereznie. Az érdekesség itt sem maradhat el, hiszen ez a kategória férfiban nem létezik. Szintén rengeteg kép készült róla, néhányat összeválogattam ezekből. A ruhája mindenesettre elég jól néz ki.


Ha Hayden fiatal, akkor Miley Cyrus mi? A Disney nagy felfedezettje sem maradhat ki a sorból, aki körül az elmúlt években volt egy s más. (Felkerültek olyan képek a netre, amik egyesek szerint polgárpukkasztóak. Szerintünk nem azok, de van pár újabb ilyenünk, hamarosan jövünk vele.) Miley a legjobb színésznőnek járó díjat vitte haza vígjáték kategóriában. Pár kép róla. A „csimmáját” ajánlóm figyelmetekbe.


Jöjjön Selena Gomez, aki szintén Disney-s csajszi volna. Igaz a Hannah Montana-ban csak három epizódnyi szerepe volt, ellenben a Wizards of Waverly Place-ben már főszereplő volt. Mosolya kicsit, hát hogy is fogalmazzak, „fogacsis”; a cipellője meg elég nevetséges rajta. Fel kell ahhoz még nőnie, viszont a ruhája (…) szó se róla, nagyon bejön!


Meglepi! – Nem gondoltam volna, hogy Rachel Bilson ott lesz a ’08-as Teen Choice-on, de azért a The O.C. nyomot hagyott az emberekben, főleg a tinikben. Viszont most nem sorozat-, hanem mint film sztár jelent meg a porondon, mivel bezsebelte a legjobb kaland-akció kategória női színészes díját a Jumper-ben alakítottakkal. A régi szép emlékek miatt itt a helye.

Az One Tree Hill egyik képviselője Sophia Bush volt. Elképesztő mennyire gyönyörű a már 26 éves színésznő. Sajnos neki nem sikerült díjat nyernie, azonban volt más, aki bővítette a sorozat díjainak számát. Mivel csaj, tessék megfigyelni a lábbelit. A ruha nagyon klasszul áll rajta, biztos nem két forintba került.


A másik One Tree Hill-es képviselő Chad Michael Murry volt. Végül is vele bővült az OTN megszerzett díjainak száma, hiszen a legjobb dráma kategóriás főszerepét megnyerte. Vicces, mennyire felüdülten érkezett meg a díjkiosztó gálára.


Végezetül, a sort a celec-reality díjas The Hills sztárjával, Lauren Conrad-dal zárnám. Háromórányi szerkesztgetés után remélem megértitek, ha most nem kommentálnám. Szintén tetszetős ruci, viszont az az őv nem kellene a derekára…


free web stats