34. heti magyar nézettség (2015.08.17-08.23)

 
Beküldte: Kanyecc 2015 August 25, 23:32-kor a(z) magyar nézettség témába.

SAM_8096-2
Az ön reklám helye, további fotók ide klikkelve.

Rég foglalkoztam magyar nézettséggel, de próbálok különleges időszakokban becsatlakozni, hogy mégis legyen valami nyoma a blogon. A hét legnézettebb műsora a Tűzijáték volt, mellyel a DunaTV szakított. Nem is csoda, hiszen csak ők adhatták. A 25 perces program 1.034 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, ami a lakosság egy negyedét jelentené – mármint azt az ¼-et, akik éppen tévét néztek. 18-49 évesek körében már hátrébb szorult, de a meglepő az, hogy még így is tudta számokban hozni a vasárnapi Forma 1 fiataljainak számát, aminek pedig az M4 Sport ad helyet.

Ezt a két műsort leszámítva az RTL Klub uralta a TOP10-et mindkét körben. A hét legnézettebb sorozatepizódját: – mármint az értelmesebb fajtából – a Szulejmán, a Cobra 11 és a Dr. Csont trió szállította.

TELJES LAKOSSÁG:

Külön megemlíteném, hogy 1 millió felett mindössze 2 műsor zárt; 900e és 1M között hasonlóképp. A TOP30-ban pedig csak legalább 600 ezer össznézőt gyűjtöttek szerepelnek. Látszik, uborkaszezon van. Ezelőtt 6-7 évvel még a 2,5 millió is megvolt, igaz, akkor mentek szuper produkciók. Most még nincs mit nézni. Az M4 Sport csak a Forma 1-gyel tud TOP50-be lépni.

18-49 ÉVESEK KÖRÉBEN:

Durva látni, hogy a Tűzijáték megverte a Szulejmánt, de ez történt. Nem csak nézőszámban, hiszen lázadozhatnának a rajongók, hogy nincs is egy időintervallumban a kettő, hanem SHR-ben is, mivel 18.8% megy a 18.2% ellen. A hét legnézettebb filmje A három testőr lett, ami az Avatar-t nyomta le. A TV2 pedig bízhatott a sikerében, még sem jött össze. Külön kiemelném, hogy a 34. helybe valamilyen csoda folytán becsúszott a Cool a Reszkessetek betörők! című filmmel, sőt a következő két részét is leadták, amikkel a TOP50-be helyet foglalhatott az RTL-család adója.

Mivel a részletek a tovább mögött, így nem folynék bele az adott napokba. Másfelől tragikusra változott a közölt excel táblázat, ezért ennél többet nem is szeretnék foglalkozni vele. Remélem megértitek.

Klikk a tovább mögé!

Klikk a képekre, és nézd nagyban!

Teljes lakosság körében:

w34-total

Célközönség körében:

w34-cel


free web stats