Fű alatt megjelent egy The Walking Dead-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2015 August 30, 14:35-kor a(z) Játék témába.

image

Hm. Ez a meglepetések napja, ugyanis beloginoltam a Play áruházba, és szembe találkoztam egy újabb The Walking Dead játékkal. A The Walkind Dead: Road to Survival címen futó mobilos applikáció Robert Kirkman és cége, a Skybound által jelent meg augusztus 22-én.

Az IGN.com leírása alapján a sorozat kedvelőinek mindenképp be kell nevezni rá, mert hűen követi az ott látottakat. A legnagyobb kulcsszava, hogy ingyenes, azaz nem húznak le minket látatlanban. RPG-t képzeljünk magunk elé, melyben feltűnnek a produkció népszerű szereplői, úgy mint pl.: a Kormányzó, Rick, Michonne. Cél egyszerű: túl kell élni, menedékeket kell felkutatni, ahova a megszerzett karaktereket el tudjuk “raktározni”, hogy ne legyen annyira kemény az életük mindig.

A játék már tölthető IOS-re és Androidra. Linkeket azon nem mellékelnék, mert a keresőbe beírva hamar megtaláljátok, másrészről pedig ha nem kompatibilis netalántán a készüléketekkel, akkor amúgy nem listázódik ki. Mutatnék hozzá egy gameplay-t, ami alapján könnyedén leszűrhető, hogy érdemes-e bepróbálkozni vele.

https://m.youtube.com/watch?v=sCD164bmYew


free web stats