Elstartolt a 2015/16-os idény – csapó I.

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 9, 20:51-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Heti adag témába.

Noha a blogon érződik a csökkentett üzemmód, ugyanez sajnos a tévés piacon nem. Bár ez legyen a mi problémánk. Szeptemberbe lépve elkezdődött a 2015/16-os idény. Jönnek az új sorozatok, visszatérnek a régiek, valamint feltűnik pár olyan, ami régen futott, elkaszálták, viszont rebootolták. Ez fogja jellemezni a mostani szezont.

Szeptember 7 és 13 közötti hetet tekintsük az elsőnek, hiszen most indul meg úgy istenesen a lavina.

Mit fogunk nézni a héten? – Jogos lehet a kérdés, adok némi választási lehetőséget. Ma két sorozat is visszatér az FXX műsorára, egyik már veterán, a The League-ről van szó, melynek utolsó évadját köszönhetjük. A BBC One is frissíti a kínálatát. A Doctor Foster-t kapják meg a brit nézők este. A minisorozatként emlegetet produkciót Mike Bartlett készítette, a középpontjában:egy orvosnő áll, aki elkezd férjére gyanakodni, ugyanis úgy véli, megcsalja. A szereplők sorában: Suranne Jones, Bertie Carvel, Robert Pugh, Adam James és Jodie Cormer.

Holnaptól az új otthonába költözött Longmire komplett 4. évadját kapjuk meg, majd pedig pénteken a Syfy bemutatja, milyen sci-fikért lehet rajongani ősszel. Nézzük a listát!

LEOSZTÁSBAN A HETI PREMIEREK:

Mutatnám leosztásban, hogy a héten milyen premierek lesznek. Ezekre kell odafigyelni, már aki nem akar lemaradni. Az a legrosszabb, ha már az elején lemaradsz…

09.07. (hétfő): Doc Martin (ITV – S7)
09.08. (kedd): Last Show with Stephen Colbert (CBS)
09.09. (szerda): The League (FXX – S7), You’re the Worst (FXX – S2), Doctor Foster (BBC One – S1)
09.10 (csütörtök): Longmire (Netflix S4)
09.11 (péntek): Z Nation (Syfy – S2), For Better or Worst (OWN – S7), Mount Pleasant (Sky One – S5), Continiuum (Syfy – S4)
09.13 (vasárnap): This is England (Channel 4)

A teljes menetrend:

A végére pedig mutatnám a komplett menetrendet, hiszen ez még egy light-os hét lesz, viszont jövő héttől beindul a gépezet, ami a következő héten fog istenesen kibontakozni. Huh, durva, lesz mit néznünk.

fallcalendar2015r12


free web stats