Október közepi újdonságok (10.18-10.24)

 
Beküldte: Kanyecc 2015 October 18, 14:43-kor a(z) Heti adag,videó témába.

Ígértem, nem hagyok fel a „Heti adaggal” legalább a hétvégén képben leszünk, melyek az újdonságok, amire oda kell figyelni.

Nem ért véget az újonc kavalkád. Főként inkább a nem-amerikai frontra érkeznek a frissítések. Kezdésképp szeretném felhívni a figyelmet az ausztrál The Beautiful Lie című 6 részes sorozatra, ami Leo Tostoy klasszikus szerelmi regényén, az Anna Karenina-n alapszik, amit 1878-ban dobtak a piacra. Glendyn Ivin és Peter Salmon készítésével kapjuk meg, ahol a szereplők sorában feltűnik: Sarah Snook, Benedict Samuel, Rodger Corser, Celia Pacquola, Daniel Henshall, Sophie Lowe, Alexander England, Catherine McClements, Daniel Wyllie, Gina Riley, Marlon Williams és Robert Menzies.

A briteknek van egy olyan kábeles adójuk, hogy GoldTV. A kínálatukra érkezik a Bull című szitkom, amit Gareth Gwynn és John-Luke Roberts neve alatt jegyzenek. Középpontjában: egy régiségbolt, valamint annak alkalmazottai.

Nem kell már sokat várnunk The Last Kingdom kosztümös sorozat premierjére sem, hiszen jövő héten lesz esedékes a BBC Two műsorán, illetve a Da Vinci’s Demons 3. etapja is vissza fog térni. Emellett még a Syfy legújabb tévéfilmjére hívnám fel a figyelmet, a The Hollow-ra, ami mindenen túltesz, de legjobb az előzetese támasztja alá állításom.

NAPTÁRI NAPOK SZERINT:

Nézzük naptári leosztásban, hogy a következő napokban melyik reggel kell nyitottabban járni a P2P világában, ha valakinek megtetszett volna valamelyikőjük.

10.18. (vasárnap): The Beautiful Lie (ABC One – S1),
10.19. (hétfő): Scot Squad (BBC One – S2), Street Outlaw (Discovery – S6), Vages Rat Road (Discovery S2)
10.20. (kedd): Being Mary Jane (BET – S3), Sweat inc. (SpikeTV – S1)
10.21. (szerda): Bull (GoldTV – Minisorozat), RocketJump: The Show (Hulu – S1)
10.22. (csütörtök):
The Last Kingdom (BBC Two – S1), Drifters (E4 – S3)
10.23. (péntek): Hemlock Grove (Netflix – S3), The Hollow (Syfy – TVfilm)
10.24. (szombat): Da Vinci’s Demons (Starz – S3)

OKTÓBERI ÚJDOSÁGOK:

Emlékeztetőül egy októberi összesítő.

October+TV+Premieres+2015

(A tovább mögött az újdonságok előzetese.)

The Hollow (Syfy – TVFilm)


The Beautiful Lie (ABC One – S1)


Bull (GoldTV – S1)


RocketJump: The Show (HULU – S1)free web stats