Az utolsó Hannibal-játék az életben

 
Beküldte: tess 2015 October 26, 20:46-kor a(z) Játék témába.

Az AXN volt olyan jó fej és a rendelkezésünkre bocsájtott két, a tumblr-ön már hatalmas sikert aratott Hannibal babát, melyek olyan cukik, hogy igazából fel sem ajánlanánk nektek játékra. De komolyan, tessék mutatni még egy olyan marchandise produktumot, ami egy ismert sorozatgyilkos kannibált ábrázol olyan szeretnivaló módon, hogy simán odaadnánk, a gyereknek csakhogy feldobjuk az egyre ellaposodó Barbie –esteket. Remélem, tetszik érteni a mérhetetlen öniróniát a képletben?!

Szóval Bryan Fuller vizuálisan is kimagasló, szimbolizmus pornóba oltott kamaradrámája pár hétig, egész pontosan november 16-ig még képernyőn lesz az AXN műsorán. Viszont ezt követően végleg leköszön, lévén nemrégiben az NBC megelégelte a sorozat 3 évad óta tartó nézettségi kálváriáját és a rajongók legnagyobb sajnálatára elkaszálta a jelenlegi ongoing network drámák egyik kimagasló képviselőjét.

Azaz kb. itt az utolsó alkalom, hogy egy kis szerencsével és némi fanboy háttértudással szert tegyetek 2 csodás Hannibal babára. Ehhez mi sem könnyebb, mint a következő kérdésre helyes választ kell adnotok:

Stílszerűen minden étkezés megkerülhetetlen tényezője egy megfelelően harmonizáló bor kiválasztása. Hannibal Lecter pedig, mint már megtudhattuk igen is ad a részletekre, így szaktudása kiterjed a borok világára is. Azaz mi a „séf” kedvenc bora?

Tudom, a kérdés szokatlanul nehéznek tűnhet, de a 3. évad telis-tele van az erre való utalásokkal. Plusz, a babák tényleg tetszetősek és mivel nem tarthatjuk meg őket a szerencsés nyertesek is izzadjanak érte egy kicsit. A helyes válaszokat pedig a jövő heti Hannibal rész premierjéig várjuk a jatek@sorozatguru.info címre.

hannibal-baba


free web stats