Plakátba zárva: The Man in the High Castle

 
Beküldte: Kanyecc 2015 October 30, 10:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Netflix mellett az Amazon is a feltörekvő stream oldalak között szerepel, amik mindenképp szeretnének újabb nézőket szerezni a sajátgyártású sorozataikkal. November 20-án érkezik a The Man in the High Castle címre hallgató ötletük komplett évadja – ugyanazon a napon, amikor a Jessica Jones is bemutatkozik a nagyközönség előtt. A szemfüles függők már láthatták a pilotját és az 1×02-es részét is, amik azóta felkerültek a netre. (Utóbbit a Comic Con-on rögzítették, de október 23-tól az Amazon is elérhetővé tette.)

Philip K. Dick alkotása egy alternatív múlt-jövőbe kalauzolja el a nézőket, ahol a II. világháborút nem az amerikaiak nyerték, hanem a Japán és Németország. Ötletét Frank Spotnitz vitte képernyőre Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel de la Fuente, Cary-Hiroyuki Tagawa és Rufus Sewell szereplésével.

Az ötlet különlegessége, hogy a nehezen született meg a leforgatása. Először még 2010-ben hallhattuk a BBC jóvoltából róla, amikor egy négy részes minisorozatot kértek belőle. Után 2013-ban a Syfy köreiben jelent meg hasonló felvetés, de ez se élesedett be, így került az Amazon-hoz tavaly októberben. A jelek szerint megérte ennyit várni rá, mert a stream oldal egyik legnívósabb és leginkább promózott sorozatáról beszélhetünk személyében.

TheManInTheHighCastle-Poster_001

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

TheManInTheHighCastle-Poster_007

TheManInTheHighCastle-Poster_008

TheManInTheHighCastle-Poster_009

TheManInTheHighCastle-Poster_002

TheManInTheHighCastle-Poster_003

TheManInTheHighCastle-Poster_004

TheManInTheHighCastle-Poster_005

TheManInTheHighCastle-Poster_006


free web stats