Plakátba zárva: Childhood’s End

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 10, 11:00-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Emlékeztek még az év végi Syfy minisorozat időszakra? 8-10 évvel ezelőttre kell visszamennünk az időben, amikor ment pl.: a The Lost Room. Anno 2006 körül az akkori Sci-Fi Channel remekel a műfajában. Általában két évente hozta a nagyobb durranást, ha jól dereng minden páros esztendőben. Azóta kicsit aláfagyott a minikbe szánt hitük, de azért teljesmértékben nem mellőzték a kínálatukból. Most 2015-ben halovány fény van arra, hogy újra egy klasszikus műfajt felélesszenek, ami valljuk be, elég jó lenne.

A történet alapját Arthur C. Clarke könyve szolgáltatja: A gyermekkor vége. A tervezet szerint 6 epizódot kapunk. A sztori középpontjában: egy békés idegeninvázió áll, ahol a földönkívüliek eltörölték a világháborúkat és ezáltal utópiát teremtett a Földön. A csavart az adja, hogy az idegenek csak bizonyos embereken keresztül kommunikálnak mindannyiunkkal, nem fedik fel a kilétüket és ez kellő aggodalmat fog okozni a későbbiekben.

A szkriptért: Matthew Graham volt a felelős, míg a rendezésért: Nick Hurran. A szereplők sorában feltűnik: Charles Dance, Colm Meaney, Daisy Betts, Julian McMahon, Mike Vogel, Osy Ikhile, és Yael Stone. További készítő: Akiva Goldsman, Allisa Phillips és Michael DeLuca. A tervezet szerint december 14-15-16-án kerül adásba.

Childhoods-end-poster


free web stats