Martin Gero értelmet adott az epizódcímeknek

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 11, 11:32-kor a(z) Hírek témába.

Martin Gero, a Blindspot készítője és showrunnerje a Variety-nek adott még októberben egy röpke kimenetelű interjút, melyben elhintette, hogy az ominózus 1×05-ös epizód címe egy anagramma, azaz ha a betűt máshova tesszük, akkor egy rejtett mondatrészt kapunk… Hm. Nyilván egyből mindenkinek el kezdett kattogni ezen az agya, míg nem tegnapelőttig meg nem érkezett az égetően fontos cikk róla a TVLine.com oldalára.

És tényleg. A rész címeknek van egyfajta rejtett jelentés tartalma. Kb. ugyanazt képzeljük magunk elé, mint a sorozatban: adott a csaj testén lévő tetoválás, melyből ki kell a nyomozóknak bogozni a főszálat, ami elvezet valami eseményhez.

1×01 – Woe Has Joined –> Who is Jane Doe
1×02 – A Stray Howl –> Taylor Shaw
1×03 – Eight Slim Grins –> The missing girl
1×04 – Bone May Rot –> Or maybe not
1×05 – Split the Law -> The Past will
1×06 – Cede Your Soul –> Cloud our eyes
1×07 – Sent on Tour –> Trust No One
1×08 – Persecute Envoys –> Suspect Everyone
1×09 – Authentic Flirt –> Life the Curtain
1×10 – Evil Handmade Instrument –> And unveil the mastermind

Olvassuk össze: „Who is Jane Doe? Taylor Shaw, the missing girl? Or maybe not. The past will cloud our eyes. Trust no one. Suspect everyone. Lift the curtain and unveil the mastermind.” – Kevésbé angolosoknak így hangozna: „Ki Jane Doe? Taylor Shaw elveszett lány? Vagy nem. A múlt elhomályosítja a látásunk. Ne bízz senkiben. Gyanús mindenki. Húzzuk fel a függönyt és leplezzük le az ötletgazdát.

Gondoltátok volna, hogy ilyen szépségeket rejt magában a Blindspot epizód címei. Mi sem, de lesz a cikknek folytatása, az biztos!


free web stats